Spring naar bijdragen

Agnes87

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Agnes87

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Muziek
  1. Agnes87

    Orgelmuziek

    Gaaf zeg dat je ook orgel speelt! Ik heb ook wel eens op het kerkorgel bij ons in de kerk gespeelt... maar voor het begeleiden van de dienst ben ik nog niet ver genoeg met het orgelspel!! Maar ik hoop dat dit ooit nog wel eens komt!! En orgelconcerten zijn echt leuk hoor... kga er alleen niet zo vaak naar toe omdat ze meestal nogal duur zijn,
  2. Agnes87

    Orgelmuziek

    Quote: Op zaterdag 16 juli 2005 22:16:59 schreef Brains het volgende: [...] Doet dat er toe dan >.< Soms vind ik het wel lastig dat ik een hele andere smaak heb dan de mensen op mijn werk bijvoorbeeld! En vaak durf ik het dan ook nog niet te zeggen ook (ik ben namelijk best verlegen!), Ik weet dat dit misschien wel heel raar klinkt maar toch durf ik er soms niet eens voor uit te komen dat ik van orgel en klassieke muziek houdt!!
  3. Agnes87

    Orgelmuziek

    Kajem is idd erg mooi!!! kheb er 2 cd's van, en die zijn echt wel de moeite waard!
  4. Agnes87

    Orgelmuziek

    Naast orgelmuziek houdt ik ook veel van klassieke muziek, wat veel mensen (en vooral jongeren) ook vaak vreemd vinden!! Bach is idd een hele goede componist voor orgelmuziek (al zijn de stukken vaak nog iets te moeilijk voor mij om te spelen , Dona Nobis Pacem van Bach ken ik (nog) niet, maar ik zal het eens opzoeken!!
  5. hoi allemaal! ik vind orgelmuziek echt ontzettend mooi, maar soms heb ik echt het idee dat ik de enige jongere in mijn omgeving ben die van orgelmuziek houdt! Zijn er hier nog meer jongeren die ook van orgelmuziek houden, of die zelf ook orgel spelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid