Spring naar bijdragen

SW

Members
  • Aantal bijdragen

    351
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over SW

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    bekend bij sommigen

Profile Information

  • Interesse
    voetbal
  • Beroep
    ambtenaar
  1. SW

    Schrijf jij ook?

    Ik schrijf af en toe gedichtjes, sketches of verhaaltjes... Superleuk!
  2. SW

    Gelijkenissen

    Quote: Op zondag 26 juni 2005 21:55:30 schreef Jezz het volgende: Mij spreek de gelijkenis van de verloren zoon me het meeste aan. Sowieso vind ik gelijkenissen al erg mooi. Maar deze in het bijzonder. Het is misschien een beetje afgezaagd, maar ik vind het echt! Het is zo mooi om te weten dat Hij voor je klaarstaat, en altijd voor je wilt zorgen.. Vind ik ook de mooiste!
  3. Quote: Op maandag 17 januari 2005 22:27:06 schreef Anna het volgende: Door Anna op maandag 17-01-2005 22:17:02 ik ben nu 5 jaar lid van een GJV (gereformeerde jongeren vereniging) Een bekende naam. Ik heb 6 jaar op de GJV van Berkel gezeten.
  4. Op maandag 15 november 2004 20:54:05 schreef Joëlle het volgende: Quote: Dat weet ik niet De Marieke die reageerde leest de Clou van het ND, that's all I know Dan is het haar denk ik niet. Met die Marieke ga ik namelijk een Taizé-evenement opzetten. (Hoe vaak heb ik het al gehad over dat onderwerp???) Ik heb haar alleen nog maar gesproken via msn maar binnenkort treffen wij elkaar! Grappig toch, zo'n forum! (Zij van de Taizé topics dus)
  5. Ik geloof trouwens dat ik ooit via bijbelse zoektermen op deze site ben beland. Eerst heb ik veel topics gelezen en daarna hebben Tarin en tigerente mij 'overgehaald' om me aan te melden.
  6. Quote: Op maandag 15 november 2004 20:37:41 schreef Joëlle het volgende: Ene Marieke (dé Marieke?) reageerde op mijn web-log of Credible niet iets voor mij was... En ja dus Is dat dé Marieke uit Rotterdam, Joëlle?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid