Spring naar bijdragen

Mark S

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mark S geplaatst

  1. Jordan B. Peterson is een bekende en controversiële Canadese hoogleraar, klinisch psycholoog en auteur van o.a. Maps of Meaning: The Architecture of Belief en de bestseller 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos. Niet iedereen is gecharmeerd van Peterson, maar veel christenen en niet-christenen hebben lezingen van hem (zie o.a. zijn lezingen over Bijbelverhalen) en zijn boek 12 Rules for Life behulpzaam gevonden. Komende januari (2021) hoop ik te beginnen met een boekenclub / leeskring over 12 Rules for Life en ik ben hard op zoek naar deelnemers. Dus als je interesse hebt, wees welkom!
  2. Mark S

    Boekentopic

    In januari hoop ik te beginnen met een boekenclub over Twelve Rules for Life van Jordan Peterson. Als jullie interesse hebben, kunnen jullie hier meer informatie vinden: https://degrotevragen.nl/intro-aanmelding-boekenclub/.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid