Spring naar bijdragen

Mark S

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Mark S

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Jordan B. Peterson is een bekende en controversiële Canadese hoogleraar, klinisch psycholoog en auteur van o.a. Maps of Meaning: The Architecture of Belief en de bestseller 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos. Niet iedereen is gecharmeerd van Peterson, maar veel christenen en niet-christenen hebben lezingen van hem (zie o.a. zijn lezingen over Bijbelverhalen) en zijn boek 12 Rules for Life behulpzaam gevonden. Komende januari (2021) hoop ik te beginnen met een boekenclub / leeskring over 12 Rules for Life en ik ben hard op zoek naar deelnemers. Dus als je interesse hebt, wees welkom!
  2. Mark S

    Boekentopic

    In januari hoop ik te beginnen met een boekenclub over Twelve Rules for Life van Jordan Peterson. Als jullie interesse hebben, kunnen jullie hier meer informatie vinden: https://degrotevragen.nl/intro-aanmelding-boekenclub/.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid