Spring naar bijdragen

Yara~

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yara~

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Yara~

  Waarom verwoest God de duivel niet?

  Oh, dan had ik het nog niet goed begrepen. Maar hadden we dat al niet veel eerder bewezen? Voor de grote vloed was de mensheid toch ook al verloren geraakt zonder God?
 2. Yara~

  Waarom verwoest God de duivel niet?

  Heel erg bedankt iedereen die gereageerd heeft, als ik het heel erg algemeen mag zeggen is het dus omdat het kwaad nodig is om te kunnen kiezen voor God. Klopt dat?
 3. Als de duivel de reden is achter al het kwaad in de wereld, waarom verwoest God hem dan niet? Ik zou hier graag meer over willen weten en verschillende meningen zien want ik vind het moeilijk te begrijpen. Ik probeer hiermee trouwens niemand te beschuldigen, zeker God niet, ik vraag het me gewoon af.
 4. Yara~

  En wat nu?

  Heel erg bedankt iedereen die heeft gereageerd, het helpt me echt heel erg en ik zal zeker met al dit advies aan de slag gaan!
 5. Hallo, inderdaad goede punten, maar zou je van bewijs 4 een voorbeeld kunnen geven?
 6. Yara~

  En wat nu?

  Hallo, ik zit met een probleempje. Ik ben een 15 jaar oud meisje, ik woon bij mijn ouders en die hebben mij altijd atheistisch opgevoed. Het probleem is echter dat ik het gevoel heb van binnen dat er meer is, dat ik meer ben dan een berg atomen. Dat ik besta voor een reden. Ook doordat ik op een protestantse school zit en door vrienden die ik daar heb gemaakt heb ik het volgende gerealiseerd: Ik geloof in God. Alleen weet ik niet wat ik hier nu mee moet. Ik durf het niet tegen mijn ouders te vertellen want diee hebben zich eerder al negatief uitgelaten over het geloof, dat ze het dom
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid