Spring naar bijdragen

A_A_ron

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over A_A_ron

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. A_A_ron

  Zandweg, hobbelweg, gat in de weg

  Grappig, ik kende ook enkel de variante met de paarden, ik had geen idee dat overal zoiets bestond ik dacht dat mijn grootmoeder dit uitgevonden had!
 2. A_A_ron

  problem solving

  Beste medeleden, Mijn vriendin en ik kijken graag Voetbal, maar sinds een paar weken heeft mijn vriendin wat ingezet op de spelen. Persoonlijk heb ik geen ervaring met wedden, en ik kan hier ook niet met haar over praten. Zou mij iemand een website kunnen aanbevelen zodat ik ook op de hoogte ben van hoe dit alles in elkaar zit. Ik denk als ik op de hoogte ben en wat meer weet hoe dit in elkaar zit dat we samen tot een oplossing kunnen komen op dit moment voel ik meer dat ik een buitenstaander ben! Ik dank voor de hulp!
 3. A_A_ron

  Hallo Iedereen

  Hi allemaal,Wat ontzettend leuk dit platform! Als nieuw lid stel ik me graag even voor. Ik ben Willem, 25 jaar, geboren en getogen in Boer. In mijn vrije tijd hou ik me af en toe met Religie bezig . Dit is ook gelijk een van de redenen waarom ik me heb aangemeld voor deze community. Ik zou zeker zeggen dat ik geen expert ben, eerder een extreem amateur. Wat is verder mijn achtergrond? Ik ga dit jaar afstuderen in sportwetenschappen aan de Universiteit Groninge. Een studie waarbij ik me niets met dit forum betrekkende machtig heb gemaakt, maar niet on interessant bij een voorstelling.
 4. A_A_ron

  Beste orgel in NL

  Hey Vleugeltje, bedankt voor de tip! Ik ga binnenkort op vakantie en ik vind het altijd leuk als ik iets bezoek al wat meer informatie op zak te hebben! Kerkbezoek is natuurlijk niet uitsluitbaar bij een vakantie, en ik vind het leuk dat ik op die website van jou al de orgels in de kerken kan bekijken voordien!
 5. A_A_ron

  Muziek topic

  Dit vind ik een leuk topic! Graag deel ik mijn muziek met jullie! Ik heb uit deze lijst al een heel aantal nieuwe nummers aan men playlist toegevoegd en ik hoop dat ik met deze dat ook voor jullie kan doen! Geniet zou ik zeggen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid