Spring naar bijdragen

mariequeen

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over mariequeen

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Ik heb CDA gestemd Wou eigenlijk SGP maar heb CDA gedaan uit angst dat D66 of GL zou regeren. Euthanasie beschikbaar stellen voor iedereen boven de 18, XTC legaliseren... De Sgp zet zich goed in tegen de seksualisering van de maatschappij. En Van der Staaij is een buitengewoon sympathieke man.
  2. Dat blijkt wel weer met D66 en GL in de formatie...
  3. Ik snap niet waarom er niet eens nagedacht wordt over een formatie met de SGP. Ligt veel dichter bij de VVD dan GL en CU, of D66?
  4. mariequeen

    Trump

    De wereld vergaat echt niet omdat ze nu een keer een president hebben, als het niet werkt komt er over 4 jaar wel weer een nieuwe president. Het is misschien ook wel goed dat er een keer een tegengeluid is. Ik vind hem wel een vreselijk onsympathiek persoon, maar betreft de illegale immigranten heeft hij wel gelijk, en ik snap die kritiek daarop niet zo. Zij houden zich niet aan de wet dus dan volgen de consequenties. Als wij naar Canada ofzo emigreren dan vraag je toch ook gewoon een verblijfsvergunning aan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid