Spring naar bijdragen

peewee

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door peewee geplaatst

  1. Ik zou het vertellen, je bent dan meteen eerlijk. En als ze er goed op reageerd ben je meteen van die zorg af. Zelf heb ik meegemaakt dat mij destijdse vriendje het na anderhalf jaar vertelde. Dat deed pijn omdat ik dacht dat ik alles wist.
  2. peewee

    Bijzonder!

    Haha youngchristian, wat een leuk verhaal! ik werd er helemaal vrolijk van!
  3. peewee

    Leeg

    Leuke reacties. Wel goed te horen dat er meer mensen zijn die dit soms hebben!
  4. Ik vind het wel belangrijk dat iemand gewoon verzorgd is, maar de klik is het belangrijkst. Als ik me helemaal op mijn gemak voel en diegene bij mij en we het leuk hebben vind ik diegene mooi.En uitstraling is ook wel heel leuk!
  5. peewee

    Leeg

    Maar hoe kun je God nog meer zoeken? ervaar jij zelf nooit leegte?
  6. peewee

    Leeg

    Dankje voor je reactie! Leuk om te horen dat jij dit ook zo had & me begrijpt. ik zal het eens proberen, wie weet!
  7. peewee

    Leeg

    Leeg is misschien een vaag begrip;) Ik bedoel dat ik soms het gevoel heb dat het echte nog moet komen. Dat ik er meer uit moet halen maar ik weet niet precies hoe, of dat ik meer moet doen voor anderen etc. Dat het gewoon nog niet helemaal het 'volle' leven is.. Verduidelijkt dit iets? Nu ik hier weer over nadenk weet ik ook niet zo goed wat voor antwoorden ik zoek. Het is iets wat bij mij leeft en ik typte het hier gisteren ook een beetje neer om mijn hoofd leeg te maken en te kijken naar de reacties. Ik hoop dat het niet heel raar overkomt! Dankjewel!
  8. peewee

    Leeg

    Hallo allemaal! Ik zit met iets & vroeg me af of meer mensen ermee zitten. Het is namelijk zo: ik voel me nogal leeg. Ik heb eigenlijk een heel leuk leven, heb leuke vriendinnen, lieve ouders & zussen, prima bijbaantje, leuke studie , en vooral sinds de vakantie, waarin ik athletes in action deed naar mijn idee een goede relatie met God. Ik lach eigenlijk altijd en mensen zeggen vaak tegen mij: wat ben jij vrolijk zeg! Toch heb ik heel sterk het idee dat ik iets mis, of dat er nog iets gaan komen wat veel leuker is dan het leven nu. Daarom droom ik ook best wel veel over leuke din
  9. Quote: Op donderdag 10 februari 2011 12:32:41 schreef Jalikaatje het volgende: Hoi peewee, heb je de zoekfunctie hier al eens geprobeerd? Er zijn al best wat topics over Hier een paar lange uit het archief: link seks voor het huwelijk, deel 1 link seks voor het huwelijk deel 2 link waarom geen seks voor het huwelijk Hee!super bedankt! Nee, ik heb eerlijk gezegd ook geen idee waar je kunt zoeken, waar kan ik het vinden? heel erg bedankt voor de links! ik ga het even lezen!
  10. Hallo! Ik heb half internet afgezocht voor teksten waarin staat dat er geen seks voor het huwelijk mag plaatsvinden. Maar vaak zijn het een beetje vage interpetaties en halen mensen bijvoorbeeld teksten aan waarin staat dat hoererij zondig is, maar seks met een geliefde is toch niet hoererij? Nu heb ik zelf de keuze gemaakt om het niet te doen omdat het beter bij mij past, en ik het zelf ondervonden heb dat ik me niet fijn voelde om het te doen als je niet getrouwd bent. ( ik heb nog dezelfde vriend, en hoop ook met hem te trouwen, maar we hebben geen seks meer.En ik heb er spijt van dat
  11. Quote: Op woensdag 09 februari 2011 23:22:43 schreef Computoon het volgende: [...] In de hemel -als we er althans komen- verblijven we vooralsnog als zielen. Toch denk ik dat 'we' elkaar daar wel herkennen maar op een totaal andere manier. Op welke manier denk je dan? Het meest bijzonder zal toch zijn, dat we God zelf kunnen zien zoals Hij is, 'van aangezicht tot aangezicht'. Dat is het mooiste van de hemel denk ik!
  12. Quote: Op woensdag 09 februari 2011 22:45:24 schreef annzie het volgende: [...] Gelukkig ben je zelf vrouw haha inderdaad! bedankt, ik zal het even nalezen! Samengevoegd: Quote: Op woensdag 09 februari 2011 22:36:48 schreef WonderfulStar het volgende: Nee, vrouwen zijn dom en hebben nooit iets nuttigs te zeggen, daarom hebben ze geen recht van spreken. Sorry trouwens, ik ben zelf ook een vrouw. & ik zit hier een beetje mee, want waarom zouden vrouwen wel taken als ondagschool mogen doen maar geen preken?
  13. Hallo allemaal! Ik vroeg me af of vrouwen mogen spreken in de gemeente. In timotius staat duidelijk van niet, maar als we dan naar galaten 2,28 kijken staat er dat voor God iedereen gelijk is. En ik heb laatst het verhaal gehoord over de vervolging in China, veel mannen werden afgevoerd en vermoord en dus namen vrouwen de rollen in de kerk over. Opmerkelijk is dat de kerk ontzettend gezegend werd, en dan denk ik als God het niet zou wou, dan zou hij de kerk toch ook niet zegenen? Wat denken jullie?
  14. Quote: Op woensdag 09 februari 2011 20:23:19 schreef FlyAway het volgende: Ik heb een boek gelezen: '90 minuten in de hemel' die man had een ongeluk gehad en is 90 minuten dood geweest. Hij herkende wel mensen. Ik denk ook wel dat je mensen herkent.. oke! dankjewel voor je reactie!
  15. peewee

    Vrouwen moeten gehoorzamen?

    Quote: Op dinsdag 28 december 2010 19:01:28 schreef JoostG het volgende: Is de opmerking van Paulus gericht aan alle christenen of specifiek aan de vrouwen in de gemeente van Korinthe, aangezien het daar toch een beetje een zooitje was en de brief dus eigenlijk specifiek voor die gemeente was om hen terecht te wijzen? Ik denk dat het hierdoor komt, die mensen hadden behoefte aan regels etc. omdat het daar een zootje was. In deze tijd denk ik dat het belangrijk is dat je elkaar dient, je bent voot elkaar gemaakt en samen een. De bijbel heeft het zo vaak over samen 1 zijn en over
  16. Hallo allemaal! Ik zat laatst even na te denken & toen vroeg ik me het volgende af: als je in de hemel komt, herken je dan de mensen met wie je nu leeft?dus bijvoorbeeld je ouders, vrienden etc.? Of zouden we allemaal rondzweven zonder door te hebben dat je oma naast je loopt? Ben benieuwd wat jullie denken! Groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid