Spring naar bijdragen

JavierSosa

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door JavierSosa geplaatst

  1. Quote: Op woensdag 27 januari 2010 13:12:10 schreef Inspired het volgende: [...] Tja, mensen die capuchons dragen zijn meestal wel de aso's natuurlijk... dat is zo te zien... evenals mensen die in een volkswagen golf rondrijden... Niet te vergeten Moslims met een baard... Dit zijn dan meteen weer erg veel vooroordelen.
  2. Iedereen heeft het vast wel gehoord, de boerka's en niqaabs zijn weer volop in het nieuws deze week. In Frankrijk lijkt het er naar te komen dat de gelaatsbedekkende kledij verboden wordt in overheidsgebouwen, ziekenhuizen en het openbaar vervoer. \"1.900 van de 5 Ã 6 miljoen Franse moslims dragen gezichtssluiers.\" Nu ben ik wel benieuwd naar de mening van de mensen hier op credible.
  3. JavierSosa

    Twitter

    Ik zit ook op twitter(javiers0sa), vind het op zich wel grappig. Alleen heb ik geen vrienden die het ook doen, wat het een stuk minder leuk maakt. Dus gebruik ik het vooral voor nieuwsfeeds.
  4. JavierSosa

    welke sport doe je?

    Quote: Op zaterdag 23 juni 2007 09:46:56 schreef Mister_L het volgende: Ik doe voetbal Same here.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid