Spring naar bijdragen

Polder Praise


Aanbevolen berichten

Op zaterdagavond 19 augustus organiseert Stichting MPH de tweede editie van de openlucht-sing-in op het voetbalveld van Wijngaarden, of bij minder weer in de tent.

Stichting MPH (Muziek Producties Hoogendijk) is door Matthijs Hoogendijk opgericht met als doel muzikale projecten op een professionele manier te organiseren. Dat doel bereikt de stichting door professionele musici, goede amateurmuzikanten en jong talent met elkaar in verbinding te brengen en samen te laten werken met amateurzangers. 

Deze avond werken een achttal zangers mee, die worden begeleid door een band aangevuld met percussie, zes blazers en acht strijkers, waaronder vier vioolleerlingen. Allen komen uit de regio en staan onder leiding van Matthijs. Het belooft weer een mooie muzikale avond te worden vol aanbiddingsmuziek voor jong en oud. Het repertoire bestaat uit bekende liederen van Johannes de Heer in een moderne vormgeving, nummers van Opwekking, Sela, relipop en een enkel luisterlied.

De avond, die om 19.30 uur begint, is gratis toegankelijk. Bezoekers dienen zelf een stoel of kleedje mee te nemen. Na afloop zal er worden gecollecteerd en is er ontmoeting onder het genot van een drankje op eigen kosten. Meer informatie is te vinden op www.stichtingmph.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid