Spring naar bijdragen

God is zo creatief!


Aanbevolen berichten

Ik weet niet 100% zeker of het echt van God is, maar het heeft me wel een antwoord en rust gegeven op mijn vragen.

Ik ben een tijdje "echt" christen, ik noemde me eerst wel een beetje christen maar ik leek meer op een Farizeeër. Maar goed, das een ander verhaal. :P In ieder geval, God heeft mij en mijn moeder naar het Ware Evangelie gebracht.

Ik ben dol op het beluisteren van preken. Ik lusiter en lees ook graag op het internet.

Ik had recentelijk een (gelukkig korte) periode van twijfel over het geloof, gelukkig heeft God me daarvan verlost. Vandaag luisterde ik naar een preek op internet en allerlei twijfels en enge gedachtes gingen in mij op, terwijl het een goeie preek was. Ik zocht op het internet (niet altijd zo slim mbt geloof) en iedereen spreekt elkaar tegen en vertelt lelijke verhalen over de pastor waar ik net naar luisterde. En ik vertrouwde geen enkele website meer. Ik wilde daarom naar een christelijk forum voor wat raad en ik kwam op dit forum terecht. Ik stuitte echter op een beveiligingsvraag: "Waar schrijft Paulus over in 1 Korinthe 13?" Mijn oog viel echter op hoofdstuk 12 "Gaven van de Geest":

Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. Gij weet, dat gij, toen gij nog heidenen waart, u blindelings naar de stomme afgoden liet heendrijven. Daarom maak ik u bekend, dat niemand, door de Geest Gods sprekende, zegt: Vervloekt is Jezus; en dat niemand kan zeggen: Jezus is Here, dan door de heilige Geest.

Er is verscheidenheid in genadegaven, maar het is dezelfde Geest; en er is verscheidenheid in bedieningen, maar het is dezelfde Here; en er is verscheidenheid in werkingen, maar het is dezelfde God, die alles in allen werkt. Maar aan een ieder wordt de openbaring van de Geest gegeven tot welzijn van allen. Want aan de een wordt door de Geest gegeven met wijsheid te spreken, en aan de ander met kennis te spreken krachtens dezelfde Geest; aan de een geloof door dezelfde Geest en aan de ander gaven van genezingen door die ene Geest; aan de een werking van krachten, aan de ander profetie; aan de een het onderscheiden van geesten, en aan de ander allerlei tongen, en aan weer een ander vertolking van tongen. Doch dit alles werkt één en dezelfde Geest, die een ieder in het bijzonder toedeelt, gelijk Hij wil. - Bible.com

En woppa, al mijn twijfels over genezing en klankentaal verdwenen!

Prijs de Heer!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 6 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid