Spring naar bijdragen

Hip hop sensatie Lecrae voor het eerst naar Nederland


Aanbevolen berichten

Hij is een regelrechte muzieksensatie. En niet alleen in Amerika, waar hij genomineerd is voor Grammy Awards, bovenaan de hitlijsten staat en optreedt in de nationale talkshows. Hip hop artiest Lecrae heeft ook in Nederland een grote groep enthousiaste fans gekregen. Zij hebben lang moeten wachten op een optreden van de Amerikaan in Nederland, maar op 18 mei gaat die wens in vervulling! Dan treedt Lecrae op in de Melkweg in Amsterdam.

Je kunt er niet omheen; Lecrae schrijft muziekgeschiedenis. Eind 2014 debuteerde zijn nieuwste album ‘Anomaly’ op nummer 1 in de Billboard Album 200: dé wereldwijd toonaangevende muzieklijst. Inmiddels heeft hij opgetreden in shows als The Tonight Show met Jimmy Fallon, is hij genomineerd voor een GRAMMY Award (zowel in als buiten de ‘gospel’ categorieën) en is hij één van de meest gevraagde gastartiesten op nieuwe albums van bijvoorbeeld Tobymac en recent nog Hillsong Young & Free (‘This Is Living’).  

Wie zijn muziek hoort, begrijpt de aantrekkingskracht van Lecrae; uitmuntende hip hop met scherpe, persoonlijke teksten en muziekinvloeden die op een fantastische manier een plek krijgen. Praat je met zijn fans, dan wordt regelmatig zijn openheid genoemd en het feit dat hij elk hokjesdenken overstijgt. Lecrae’s muziek mag dan begonnen zijn als middel om jeugdgevangenen te bereiken; het groeide al snel uit tot de spreekbuis van een generatie. MTV noemde hem onlangs nog ‘de evolutie van hip hop’. Zelf is de rapper nuchter over zijn missie. “Ik moet gewoon integer zijn en open over wie ik ben en waar ik in geloof. Muziek hoeft niet in een categorie gestopt te worden. Het moet gewoon goed zijn.†En dat zit bij Lecrae wel snor.

Het belooft storm te lopen bij de kaartverkoop voor het concert in De Melkweg in Amsterdam op 18 mei! Daarom loont het om er vroeg bij te zijn met het kopen van een kaart:

Tickets ‘early bird’ (t/m 28 februari) € 22,50
Tickets regulier € 25,00
Tickets aan de deur € 27,50

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid