Spring naar bijdragen

Proef & geniet - Kookboek en de proef en geniet-diners


Aanbevolen berichten

In een drukke samenleving waarin nog maar weinig tijd genomen wordt voor de maaltijd, brengt het kookboek Proef & geniet het belang van het samen gezond eten opnieuw onder de aandacht. Op basis van het Oude Testament zijn gevarieerde recepten verzameld die in combinatie met vragen zorgen voor zowel lichamelijk als geestelijk voedsel. Een kookboek dat de Bijbel op een tastbare manier presenteert.

Het kookboek Proef & geniet bevat meer dan 50 recepten. Schrijfster Rena Rossner liet zich inspireren door de eerste vijf Bijbelboeken. Van de kom linzensoep van Jakob tot het manna voor het volk Israël. Dit voedsel uit de oude joodse traditie is ‘vertaald’ naar de moderne keuken. Zo kun je de bijbel integreren in je alledaagse maaltijden en je drukke leven. Voor wie niet genoeg tijd heeft om het volledige recept te bereiden, zijn er alternatieven opgenomen.

Diners
Waardeert u lekker eten, gezellig met anderen? Tijdens de Proef & geniet-diners kan dat! Geniet samen van heerlijke gerechten, bereid door oud chef-kok van Het Familiediner (EO), Lisette Bossert. De open keuken, de sfeervol aangeklede ruimte en het samenzijn bieden garantie voor een gezellige avond. Daarbij is er volop gelegenheid om met elkaar door te praten over het eten en de Bijbelse  achtergronden.

Wat kunt u verwachten?

  • Welkomstdrankje
  • 3-gangen diner, bestaande uit heerlijke gerechten uit Proef & geniet, passend bij het seizoen
  • Na elke gang een ‘Bijbels tussendoortje’
  • Gratis aantrekkelijk gevulde goodiebag
Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid