Spring naar bijdragen

Credible Facebookpagina!


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Wellicht weten jullie al af van het bestaan van de Facebookpagina van Credible.nl, waar je direct kunt volgen welke nieuwe topics zijn geopend. Maar er komt meer! De pagina zal binnenkort actueler en interessanter worden zodat je naast het forum in contact met andere christenen kunt blijven komen.

Wat gaat er veranderen?

Op de Facebookpagina zullen actualiteiten worden gepost, zoals aankonidigingen van evementen of interessante geloofsgerelateerde nieuwsberichten. Daarnaast zul je ook regelmatig verrast worden met onder andere blogs, inpsirerende teksten of overdenkingen. Op al deze berichten kan gereageerd worden zodat er op een luchtiger niveau met elkaar gepraat kan worden over het geloof.

Wees welkom!

De Facebookpagina wordt een plek waar iedereen aan mee kan doen. Het is gekoppeld aan Credible maar zeker niet alleen bedoeld voor forumgebruikers! Korte overdenkingen, mooie teksten maar ook ideeën en tips voor hoe we de Facebookpagina nog meer vorm kunnen geven, zijn zeer welkom en kunnen gemaild worden naar henriette at credible punt nl.

(Ken je de Facebookpagina nog niet? Geef 'm snel een like!)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid