Spring naar bijdragen

Op zoek naar Kerk


Aanbevolen berichten

Ik ben sinds kort bekeerd naar de Christendom, was voorheen Hindoeisme.

Maar ik kreeg problemen, werd ziek, was wel 10 kilo afgevallen in 1 week op mijn 14de.

Ben verwezen naar psycholoog en sindsdien, ik ben nu 21 jaar, heb ik gevoel dat ik nog steeds niet beter bent in mijn hoofd en zeven jaar bij de psycholoog lopen en nu pas zie ik dat ze me niet helpen.

Ik krijg zeg maar veel negatief in me en mijn ouders zijn vooral hulp gaan zoeken in het Hindoeisme, maar niks gelukt dus hebben ze gezegd ga maar bij de kerk hulp zoeken, en eigenlijk wilde ik dat ook allang alleen was ik bang voor mijn ouders reactie.

Mijn tante is christen, ben dus via hun naar een pinkstergemeente gegaan en daar hadden ze voor me gebeden, alleen daar vind ik daar te luidruchtig als ze gaan zingen en voel ik me niet op mijn plek. Ik kan niet tegen harde geluiden.

Dus ik ben opzoek naar een kerk binnen Rotterdam waar ik zeg maar veel rust vind.

Weet iemand een kerk?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi Elina21,

allereerst welkom op Credible. :)

In Rotterdam zijn er uiteraard meerdere kerken te vinden. Als je contact wilt zoeken is het soms het beste een afspraak te maken met iemand van die kerk, bijv. een dominee of pastoor of een jongerenwerker.

Mijn kerk is de gereformeerd vrijgemaakte kerk. Gereformeerde kerken zijn over het algemeen wat rustiger dan pinksterkerken. ;) Zie hier voor de site: http://www.rotterdam-centrum.gkv.nl/contact/ Ik zie dat ze ook een 'specialist' hebben voor hindoes, misschien is dat wat voor jou? :)

Hier vind je een overzicht van alle PKN kerken in Rotterdam (hervormd, gereformeerd): http://kerkeninrotterdam.nl/

Het plaatselijke bisdom van de katholieke kerk heeft ook een jongerenafdeling: http://www.bisdomrotterdam.nl/algemeen/ ... fault.aspx

Je kunt altijd een kijkje nemen! :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid