Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Wij als crew zijn een team van vrijwilligers en proberen om op dit forum een prettige sfeer te bewaren. Dit doen we zo goed als we kunnen maar we kunnen jullie hulp erg goed gebruiken! Dat kan onder andere door een TopicReport (kortweg TR) in te voeren bij ons.

Rechtsboven van een bepaalde posts staan knopjes met verschillende functies, zo ook het mysterieuze uitroepteken. Dit is de TopicReportfunctie (TR-functie). Klik hierop als je een post leest die tegen de FAQ ingaat en dan kun je bij ons aangeven wat er volgens jou niet klopt aan deze post. Wij zullen hier altijd naar kijken en je kunt bericht ontvangen als je dat wil als de TR behandeld is*.

De laatste tijd merken we als crew dat deze functie nauwelijks gebruikt wordt. Dat is jammer, want het is een onwijs behulpzaam middel voor de crew omdat het ons beter inzicht geeft wat er speelt op het forum. Wij hopen dat door middel van dit topic deze functie wat meer onder de aandacht komt en vaker gebruikt zal worden.

Ik zou zeggen, probeer het eens uit!

* Een TR indienen betekent niet per definitie dat er ingegrepen wordt, de crew handelt altijd naar eigen goeddunken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid