Spring naar bijdragen

Interteen brengt agenda uit


Aanbevolen berichten

Jongerenorganisatie InterTeen brengt een christelijke schoolagenda voor het schooljaar 2013/2014 uit. Een goed vormgegeven agenda, met inspirerende en uitdagende inhoud, voor en door jongeren. Daarmee introduceert InterTeen iets aan christelijke jongeren wat nog niet verkrijgbaar is.

Naast de vaste onderdelen, zoals roosters en cijferlijsten, zal de agenda ook ruimte bieden aan verschillende artikelen en interviews met verschillende christelijke artiesten. Elke week bevat bovendien een inspirerende tekst of quote over geloof, in lijn met het thema van de schoolagenda: Do you believe it?

Op de website van de organisatie is inmiddels een preview van de agenda te zien. De schoolagenda, die in kleine oplage geproduceerd wordt, zal uitsluitend op bestelling geleverd worden. Van 27 maart tot 22 april is deze via www.interteen.nl/agenda te bestellen, voor €16,95. De agenda is dan 22 juni 2013 binnen.

InterTeen is een christelijke jongerenbeweging die met events, sport, projecten en teams, jongeren ruimte wil geven om hun geloof positief uit te leven.

Voor meer informatie over de InterTeen schoolagenda en een voorproefje: www.interteen.nl/agenda.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid