Spring naar bijdragen

De preek van de week


Aanbevolen berichten

Nog wat goeds gehoord in de kerk?

Deze vond ik wel goed: God is Liefde en God is een verterend vuur. Als je alleen gelooft dat God Liefde is, kun je vervallen in wetteloosheid en als je alleen gelooft dat God een verterend vuur is, kun je vervallen in wetticisme. Geloof je dat Zijn Liefde een verterend vuur is, verval je in geen van beide.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

De preek van afgelopen week ging over aanstoot nemen, beledigd zijn, offences will come. Dat dit een grote oorzaak is voor scheidingen en kerkscheuringen, je het zelfs bij veel kerkleiders ziet, in de evangelische hoek natuurlijk alleen, de rest heeft er geen last van, en hoe je ervan af kunt komen en niet in deze val moet trappen: vergeven en je naaste liefhebben.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

(Deuteronomium 4:24) . . .Want Jehovah, uw God, is een verterend vuur, een God die exclusieve toewijding eist.

De bewoners van Sodom en Gomorra hebben gemerkt dat God een verterend vuur is, zij gingen dwars tegen alle geboden van God in en waren moreel verwerpelijk door de immoraliteit dat daar werd bedreven.

Nu zie je wereldwijd dezelfde dingen die in die 2 steden werd beoefend en we kunnen er 100% zeker van zijn dat de ware God het verterend vuur zal aanwenden om het kwaad en de kwaaddoeners te verwijderen van het aardse toneel, maar nu voor eeuwig.

Omdat God "liefde is" zal hij zijn ware aanbidders bevrijden van alle goddeloosheid op aarde.

(Hebreeën 10:31) Het is iets vreselijks in de handen van [de] levende God te vallen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid