Spring naar bijdragen

De Kerk en het beeld van de hoer


Gast Anon_phpbb

Aanbevolen berichten

Gast Anon_phpbb
Het is meer het gebrek aan (kritische) vragen dat me de interesse ontneemt om het hier voort te zetten.

Herkenbare behoefte. Maar op welk "vlak" zou je de feedback graag willen zien??

Op een inhoudelijk niveau, waar ik zelf ook nog lol van heb en wat van leer.

Het valt me op, als ik de lijst actieve topics bekijk, dat de grootste groep door mij gestart is (13 van de 59) en dat de rest door een vrij klein groepje gestart wordt. Als je daar de niet-inhoudelijke, de gezelligheidstopics en de nieuwsberichten uit haalt, blijft er niet zo heel veel over. Vervolgens zijn er een paar mensen hier die alleen reageren om hun morele superioriteit, hun uiterst private Bijbelinterpretatie en hun eigen levensweg over het voetlicht te brengen, en dan nog een enkeling die een inhoudelijk gesprek aangaat. Ik wéét inmiddels van meerdere gebruikers dat ze dit forum nauwelijks meer bezoeken, precies vanwege dat gebrek aan werkelijk, inhoudelijk, gesprek.

Allemaal niet erg, ik neem aan dat de crew tevreden is over de gang van zaken hier, dus mijn keuzes zijn simpelweg: mee doen of niet mee doen. Vanuit uitstekende herinneringen aan dit forum ben ik weer mee komen doen, en heb ik een serieuze poging gedaan onderwerpen aan te dragen die nteressant zouden kunnen zijn, die aanknopingspunten voor inhoudelijk gesprek zouden kunnen opleveren. Ik zie nu dat wat ik aandraag op dit forum niet zo wordt opgepakt, maar vooral vijandigheid oproept bij enkele van de meer actieve users. Tegelijk zie ik dat anderen vrijwel geen, tot geen, inhoudelijk voor mij boeiende topics starten. Dan lijkt me de conclusie simpel, dan zit ik hier verkeerd.

Niet dat ik dan helemaal vertrek, ik blijf reageren op mensen die ik de moeite waard vind om op te reageren, maar ik lever verder geen eigen input meer voorlopig. Tenminste niet zolang dit forum in haar huidige staat blijft.

Ik vind, en heb altijd gevonden, dat een forum van de crew is. De crew bepaalt haar beleid, en users moeten daar niet over zeuren, maar hun gedrag aan aanpassen. De communicatie tussen mij en de crew bevestigen mij dat er geen al te grote behoefte is de zaken hier anders te laten lopen, en DUS pas ik mijn forumgedrag aan. Verder geen enkel probleem hoor.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 104
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wat zal er in Openbaring 2:15 met de leer van Nikolaus of Nikolaïeten eigenlijk bedoeld worden?

15 Zo is het ook bij u: sommigen houden op dezelfde manier vast aan de leer van de Nikolaïeten. 16 Breek toch met het leven dat u nu leidt, anders kom ik binnenkort naar u toe en zal ik hen met het zwaard uit mijn mond bestrijden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Het is meer het gebrek aan (kritische) vragen dat me de interesse ontneemt om het hier voort te zetten.

Herkenbare behoefte. Maar op welk "vlak" zou je de feedback graag willen zien??

Op een inhoudelijk niveau, waar ik zelf ook nog lol van heb en wat van leer.

Ik vind het alsnog zeer interessant. Wat dat betreft zou het jammer zijn als het hiermee ophield. Uiteraard is dat aan jezelf; als jij het idee hebt er weinig uit te halen dan houdt het op.

Als ik het voor mezelf bekijk vind ik het vaak machtig interessant. Maar ik vind het wat lastig om meteen met inhoudelijke antwoorden te komen. Daarvoor heb ik gewoon tijd nodig. Dat geldt ook voor mijn eigen topic. :)

De rest van je post laat ik even voor wat die is.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid