Spring naar bijdragen

Leger des Heils start schoenenactie


Aanbevolen berichten

Het Leger des Heils start een Sinterklaas-schoenenactie. Door schoenen in te zamelen en te verkopen haalt de organisatie geld op voor de ruim tweeduizend kinderen die in de jeugd- en pleegzorg of opvanghuizen van het Leger zitten.

Sinterklaas is in aantocht en dat betekent verwachtingsvolle blikken van kinderen, die zich verheugen op pepernoten, marsepein en cadeautjes. Niet voor álle kinderen is het Sinterklaasfeest een vrolijke gebeurtenis. De confrontatie met het gemis van een veilige thuishaven, is juist rond de feestdagen heftig voor kinderen.

U kunt uw schoenen deponeren in de containers van het Leger des Heils. Het dichtstbijzijnde inzamelpunt bij u in de buurt vindt u op de website www.reshare.nl. Graag de schoenen per paar binden. De inzameling loopt van 19 november t/m 5 december.

Bron: Leger des Heils
Bron: kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid