Spring naar bijdragen

Credible.nl gaat samenwerking aan met IKON


Aanbevolen berichten

[preview]Het grootste forum voor christelijke jongeren 'Credible' en omroep IKON gaan met ingang van 14 maart samenwerken. Credible.nl biedt een forum voor o.a. discussie over actuele thema's en een frontpage waarop christelijk nieuws de ruimte krijgt.[/preview] Dankzij de samenwerking met de IKON wordt de site verrijkt met dagelijkse nieuwsberichten en audio- en videofragmenten. Ook is een wekelijkse podcast beschikbaar onder de naam Zincast. De IKON biedt tevens technische ondersteuning en gebruikt haar kanalen om de site breed onder de aandacht te brengen.

Met ruim 10.000 geregistreerde gebruikers is Credible.nl het grootste christelijke jongerenforum voor de leeftijd 15-30 jaar van Nederland en Vlaanderen. Credible biedt een actief forum met circa 23.000 topics en bijna een miljoen posts. Op het forum worden dagelijks verschillende onderwerpen, gerelateerd aan het christelijk geloof, besproken. Naast de serieuze topics is er ook ruimte voor gezelligheid en spelletjes in het subforum 'Pauze'. De frontpage biedt het laatste christelijke nieuws uit binnen- en buitenland, columns en Bijbelstudies, reviews en een 'Bijbeltekst van de dag'.

Het jongerenforum Credible heeft zich in zijn 8-jarige bestaan meermalen onderscheiden met zijn unieke, onafhankelijke positie. Evangelischen, protestanten, katholieken en andere christelijke stromingen zijn welkom op het forum. De samenwerking met de IKON ondersteunt dit oecumenische uitgangspunt.

De crew van Credible bestaat uit een team van vrijwilligers met verschillende geloofsachtergronden. Opmerkelijk is dat de website erin slaagt de moeilijk te 'vangen' doelgroep van 20-30 jaar effectief te bereiken. Als start van de samenwerking met de IKON is de layout van Credible.nl grondig vernieuwd.

Reageren? Klik hier.

P.S. Door technische problemen kon het bericht niet eerder op de Frontpage worden geplaatst.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid