Spring naar bijdragen

"USB is satans"


Aanbevolen berichten

Een evangelische groepering uit Brazillië heeft het gebruik verboden aan zijn volgelingen. Het logo van USB zou te veel op een drietand lijken, het symbool van de duivel.

'Paz doen Senhor Amado' (Vrede van de geliefde Heer) heeft het gebruik van USB in de ban gedaan omdat elke verbintenis met de duivel verbannen moet worden en het symbool sympathie voor de duivel toont.

De oprichtster en apostel Welder Saldanha: "Dit is gewoon een symbool van de duivel, dat altijd aanwezig is in alle christelijke huizen. Alleen het gebruik al van een dergelijk symbool laat zien dat alle gebruikers van die verachtelijke technologie daadwerkelijk aanbidders van Satan zijn."

Alle volgelingen van de sekte hebben hun USB-apparaten moeten ruilen tegen gelijkwaardige apparaten met een andere verbinding. Het gebruik van Bluetooth wordt door de sekte juist van harte toegejuicht. "Blauw was de kleur van de ogen van onze redder Jezus Christus", aldus de sekteleider.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

En dat Jezus blauwe ogen had... rofl.gif

Zal waarschijnlijk binnenkort blijken dat die sekteleider aandelen heeft van een bedrijf dat bluetooth aparatuur maakt ofzo

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid