Spring naar bijdragen

Lady Gaga beledigt christenen met clip ‘Alejandro’


Aanbevolen berichten

Dinsdagavond lanceerde Lady Gaga de videoclip bij haar single ‘Alejandro’. In de videoclip mixt de zangeres seks met religie en dat wordt niet goed ontvangen.

Lady Gaga beledigt christenen met clip ‘Alejandro’

In de negen minuten durende videoclip, geregisseerd door fotograaf Steven Klein, draagt Gaga rubberen nonnenpakjes en lebbert ze een rozenkrans af. Op verschillende websites is te lezen dat christenen zich enorm beledigd voelen door de clip.

Lady Gaga wordt vaak met Madonna vergeleken, en nu weer. Door Gaga’s geflirt met kruizen, nonnenoutfitjes en rozenkransen heeft ze de woede van christenen op de nek gehaald. Maar dat is nog niets vergeleken met de weerstand die Madonna opriep toen ze met een groot lichtgevend kruis optrad. Daar werd de Queen of Pop zelfs voor aangeklaagd, maar die zaak kwam nooit voor de rechter omdat het OM niet vond dat ze christenen in diskrediet bracht.

De volledige videoclip kun je hier zien.

Bron: rtl.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid