Spring naar bijdragen

Krakers blijven in Heilig Hartkerk


Aanbevolen berichten

Krakers in de Heilig Hartkerk in Breda kunnen voorlopig nog even in het voormalig godshuis blijven. Nieuwe gesprekken tussen Woonzorg Nederland, eigenaar van de kerk, en de krakers moeten een vertrekdatum vaststellen.

Dat meldt regiosite Bredavandaag.nl. Woonzorg Nederland had de krakers verzocht per 1 november te vertrekken, maar hier is geen gehoor aan gegeven. De geplande renovatie van de kerk loopt hierdoor echter geen vertraging op.

Woonzorg Nederland wil "op een gemoedelijke toon" de gesprekken met de krakers voortzetten. De kerk wordt al 25 jaar door hen gekraakt.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op donderdag 04 november 2010 11:50:04 schreef Bonaventura het volgende:

We hebben toch een nieuwe wet? Gebruiken zou ik zeggen.widegrin.gif

Idd, zwakt beleid weer wat een totaal verkeerd signaal afgeeft. Gewoon door de politie na middernacht traangas naar binnen laten schieten zodat ze naar buiten strompelen en rustig ingerekend kunnen worden. Simpel.

Dat vernachelen van andermans eigendom mag wel eens keihard aangepakt worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid