Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:

[...]

Waarom vind je dat helaas? Een ander fris geluid kan denk ik geen kwaad binnen de nederlandse politiek. Wilders is echt geen extreem rechtse man o.i.d.

Waarom is iedereen zo bang voor Wilders? Je kan beter een Wilders hebben dan een partij als de nederlandse volksunie die moet je namelijk echt niet hebben, dat zijn namelijk gestoorde mensen.

Juist het feit dat wilders geen gestoord iemand is, zoals leden van de Volksunie, baart mij zorgen. Wilders weet heel goed wat hij moet zeggen&doen om mensen achter zich aan te krijgen. Veel van zijn partijpunten zal hij echter nooit kunnen waarmaken of als hij ze wel uitvoeren gaat voeren, zal dat de Nederland op sociaal, economisch en maatschappelijk niveau voor grote problemen zorgen. Met name zijn tunnelvisie mbt Nederland voor Nederlanders ("weg met allochtonen", "beperking van deelname of zelfs uittreding van de EU"), zijn mijns inziens juist funest voor de leefbaarheid van ons land.

Tuurlijk zitten er ook goede punten in zijn programma, echter zitten er teveel punten in die er volgens mij zijn ingezet om een groot publiek te trekken (ik noem bijvoorbeeld de verhoging maximumsnelheid).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Juist het feit dat wilders geen gestoord iemand is, zoals leden van de Volksunie, baart mij zorgen. Wilders weet heel goed wat hij moet zeggen&doen om mensen achter zich aan te krijgen. Veel van zijn partijpunten zal hij echter nooit kunnen waarmaken

Ook andere partijen kunnen veel van hun standpunten niet waarmaken, dat is wel vaker binnen een parlementaire democratie die uit zoveel partijen met allemaal heel verschillende opvattingen bestaat.

Zelfs het cda en de pvda heeft daar last van. Maar als je al een deel van je standpunten kan waarmaken ben je al een eind knipoog_dicht.gif Ook ik heb niet de illusie dat partijen AL hun standpunten waar zullen gaan maken, maar dat geldt niet alleen exclusief voor de PVV denk ik.

Quote:

of als hij ze wel uitvoeren gaat voeren, zal dat de Nederland op sociaal, economisch en maatschappelijk niveau voor grote problemen zorgen.

Dat denk ik niet. De wijze waarop de media zijn ideeën en standpunten uitlegt en proberen te karikatureren zorgt voor problemen. Wilders is een groot voorstander van europese samenwerking op economisch gebied zoals we dat al deden. Maar hij heeft gelijk dat het niet bevordelijk is als Brussel voor ons gaat bepalen hoeveel melk we mogen produceren in Nederland.

Quote:

Met name zijn tunnelvisie mbt Nederland voor Nederlanders ("weg met allochtonen", "beperking van deelname of zelfs uittreding van de EU"), zijn mijns inziens juist funest voor de leefbaarheid van ons land.

Helaas dat bedoelde ik met het karikatureren van zijn standpunten door de media. Het lijkt me niet verstandig om dit dan maar klakkeloos over te nemen!

Quote:

Tuurlijk zitten er ook goede punten in zijn programma, echter zitten er teveel punten in die er volgens mij zijn ingezet om een groot publiek te trekken (ik noem bijvoorbeeld de verhoging maximumsnelheid).

Daar kan je best gelijk in hebben, maar ook andere partijen zullen dergelijke 'publiekstrekkers' hebben, daarin is de PVV niet uniek.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Salaam aleykom,

Tja... Wilders is niet bepaald mijn vriend, maar ik wens hem het beste. En ergens hoop ik, als God het wil, dat er geen broeder het in zijn hoofd haalt hem om te brengen. Pim Fortuyn werd dan wel "gelukkig" niet gedood door een moslim, maar Theo Van Gogh wel en dat is enkel koren op de molen van de PVV en Belgische equivalenten.

Natuurlijk zet hij kwaad bloed, ook bij mij. Maar ik woon nu eenmaal in een niet-islamitisch land waar hij mag zeggen wat hij wil. In ieder geval, deze moslim hier zal zéker geen plannen tegen hem smeden, in geen enkele vorm. Wilders is nietig tav de kracht van de islam.

Ik zie hem liever electoraal tenonder gaan, dat kan imo het best door hem de plak te laten zwaaien. Meestal is dat nefast voor extremisten, omdat zij maar bitter weinig kunnen waarmaken en hun populistische achterban dat meestal niet kan slikken.

Wa salaam,

Ilyas

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid