Spring naar bijdragen

Uitstappen in geloof of relatie?


Aanbevolen berichten

Quote:

[...]

Ik kan je dus alleen maar in het algemeen aanraden om dus je werk te doen alsof je het voor God doet en om je naasten te behandelen alsof ze Christus zijn. Ora et labora, bid en werk, laat die twee één zijn. Maak gebruik van je vrije wil, doe hetgeen waarvan je geweten zegt dat het goed is, blijf op Hem gericht in doen en laten. Sta zo snel mogelijk weer op als je gezondigd heb en blijf juist dan regelmatig tot Hem bidden. Als je zo met hulp van zijn genade in het leven staat, dan zul je steeds meer vrucht gaan dragen en zal geen tegenslag je Gods vrede en blijdschap meer afnemen.

Heel erg bedankt

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 52
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik vraag me dat heel stellig af want wanneer kun je vaststellen dat je een goede relatie met God hebt? Wij mensen kunnen maar ten dele een goede relatie met God hebben en daarin worden wij gesterkt en opgebouwd door God zelf. God zoekt geen supermensen, Hij zoekt volgelingen, discipelen en dienstknechten in jezelf zul je daar nooit goed genoeg voor zijn..

Daarom bid om versterking door Gods Geest in jou leven, om leiding door Hem om zo een goede uitdrager te zijn. Dat kun je namelijk niet alleen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik kan me wel ietwat aansluiten bij Harm-Jan. Een relatie zal altijd groeien.

Gideon vond zichzelf te weinig betekenend, maar God wilde Hem gebruiken om Israël te verlossen. De relatie met God groeide tijdens zijn het uitvoeren van het verlossingsplan. Eerst was hij nog wat schuchter, maar hij werd steeds vrijmoediger en vertrouwde steeds meer op God.

Als mensen eerst helemaal een goede relatie met God willen hebben, zullen weinig mensen ooit in Zijn Koninkrijk aan het werk gaan. Iedereen kan hij gebruiken, zelfs een pasbekeerde.

De velden zijn wit om te oogsten. God zoekt alleen maar arbeiders die de oogst willen binnenhalen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid