Spring naar bijdragen

wake-up call 11 oktober


Aanbevolen berichten

Heey.

11 oktober houden we in Bergen op Zoom weer een jeugddienst met het thema wake-up call. Dit doen we tegenwoordig om de 8 weken.

De jongerenbeweging van het Life Center bergen op zoom (CLC underground) en het levend woord gemeente bergen op zoom organiseren samen een jeugddienst.

Wij hier in bergen op zoom vinden dat het tijd is voor verandering. Jeugd moet wakkergeschud worden, en bereikt worden met het goede nieuws.

DIt willen we hier bereiken door eens in de 8 weken (later misschien meer) een jongerendienst te houden, met stevige muziek, en een relevante, korte maar heel krachtige boodschap, kortom, iets wat jongeren aanspreekt.

onze missie: het bereiken van jongeren!

Band: Strongbow

Spreker: Joop Gottmers (www.joopgottmers.nl)

Datum: 11 oktober om 20:30 is de zaal open, om 21:00 begint de dienst.

Plaats: De 3master aan het Zilverschoonplein te bergen op zoom.

ik hoop dat er mensen hier uit de buurt zitten, en wellicht komen? zo ja, neem een paar vrienden mee, want je wilt natuurlijk niet dat ze verloren gaan, toch?

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid