Spring naar bijdragen

Re: FAQ Levensbeschouwing


Aanbevolen berichten

• Wat houdt Levensbeschouwing in, waar is het voor bedoeld?

Het subforum levensbeschouwing is bedoeld voor discussies die te typeren zijn als een "inter-religieuze dialoog". Het doel is om een plek te bieden waar men kan leren over niet-christelijke religies en de overeenkomsten en verschillen tussen die religies en het christendom. Propaganda of spam ter promotie van een bepaalde religie zal worden verwijderd. Echter is het andersdenkenden natuurlijk wel toegestaan hun overtuiging van een inhoudelijke onderbouwing te voorzien. (Noot: voor de duidelijkheid, omdat hierover de meningen soms verschillen: atheïsme wordt niet als een religie beschouwd en valt dus niet onder dit subforum.)

Dit subforum is voor alle ingelogde users toegankelijk. De (algemene FAQ) zijn ook voor dit subforum van toepassing, waarin de definitie van Christendom op Credible is opgenomen. Onderwerpen in dit forum zijn breed, maar mogen niet ingaan tegen de in de FAQ geformuleerde Christendom definitie.

• Waar moet je op letten bij Levensbeschouwing.

Op dit subforum ontmoeten mensen met vaak radicaal verschillende overtuigingen elkaar of is het niet meteen duidelijk wat iemands standpunten zijn. Het vereist dus geduld, tact en goede communicatie om tot een goed gesprek te komen. Respect en geduld met elkaars opvattingen staan in dit subforum centraal.

• Hoe kun je het team van Levensbeschouwing bereiken?

Levensbeschouwing valt onder het subforum Geloof. Voor vragen over Levensbeschouwing kan daarom gemaild worden naar het team van Geloof: Dingo en Henriëtte. Je kunt ze bereiken via forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid