Spring naar bijdragen

Tijdschriften


Aanbevolen berichten

De fancy vind ik supergrappig. bloos.gif

Dingen als de dag allemaal vind ik enorm idioot maar ach, er is duidelijk een publiek voor dat dat soort BV-roddel wel boeiend vindt. En één van mijn professoren heeft de gewoonte om de DA de gebruiken in zijn lessen dogmatiek, wat zeer entertainend is.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Abo (mijzelf/gezin/familie) : National Geographic, De Banier (SGP), In>Contact (SGPJ), Saambinder (Gereformeerde Gemeenten), Daniël (Jeugdbond), Elsevier, Intermediar, Vrij Nederland, Gezindsgids, Terdege, Havenzate Kroniek (Geschiedis Rijssen).

Bieb/Overig: Glamcult, DJ Broadcast, TED, Fred, Vrij Nederland, HP/De Tijd, De Groene Amsterdammer, NRC.Next, NRC Handelsblad, Trouw/De Verdieping, Ellips, Studiebijbel Magazine, Oude Paden... Die lees ik geregeld/probeer ik bij te houden..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Was ooit lid van de Hebbez, Ronduit Insite, Slagwerkkrant en zo'n postzegelverzamelaarsblad waar ik de naam van kwijt ben, de Stampy ofzo...

Soms koop ik nog wel eens de Terrorizer, een Engels blad over underground metal, ik krijg regelmatig het Feedback Magazine door de bus geschoven en op school jat ik soms het Technisch Weekblad mee.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Sjah, Vlaanderen was altijd goed in die hele katholieke zuil he. knipoog_dicht.gif

En het is een leuk tijdschrift!

(Het grappige is dat mijn mama en haar vriendinnen zichzelf voor zo ver ik weet niet als katholiek of zelfs gelovig zien, maar de KAV geeft zo'n leuke kookcursussen.)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Quote:

Katholiek Nieuwsblad (meer een krant, maar komt niet dagelijks)

Grappig, dat nieuwsblad lees ik momenteel ook opvallend vaak (en dat voor een niet-gelovige met een orthodox-protestantse achtergrond). Maar goed, dat ligt vooral aan het feit dat ik er stage loop en er zodoende ook voor schrijf. ;-)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid