Spring naar bijdragen

Een gezonde geest...


Aanbevolen berichten

Een goede relatie met God hebben begint eigenlijk met God goed kennen. (je hebt vaak ook de beste relatie met vrienden die jou goed kennen en die jij goed kent, toch?) Als je God steeds beter leert kennen en Hem leert zien als een leifhebbend, genadig, oneindig groot God, weet je ook wat Hij voor jou kan betekenen.

God kun je eigenlijk alleen maar leren kennen door veel in de bijbel te lezen. Dan is structuur aanbrengen en elke dag een stuk lezen en tot God bidden denk ik heel goed!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Misschien kan ik er niks over zeggen omdat ik je uiteraard alleen maar digitaal ken maar ik meen je toch wel eens op de fiets gezien te hebben. Sommige van je posts en dingen die je hebt gezegd -die ik zeer heb gewaardeerd- gaven toch blijk van een goede verstandhouding met de Fietsenmaker.
knipoog_dicht.gif

Misschien dat we dit beide gedroomd hebben.

Quote:
Misschien gaat het niet altijd goed, is de fietsketting soms wat roestig en val je soms lelijk... uiteindelijk geloof ik echt dat het wel goed zit met jou.

Ik weet het niet, rijdt momenteel paard. Heb geen fietsketting. Het diertje loopt uit zichzelf en ik zit op z'n rug. We vormen een soort van éénheid, alhoewel ik d'r zo af en toe afgebokt wordt.

Quote:
Je kunt dat naïef of gewoon stom noemen maar ik geloof erin. En soms fiets ik wel eens een extra stukje voor jou, omdat ik weet dat het in de essentie allemaal goed zit.
smile.gif

Ben er blij mee Tom, dat meen ik.. en weet je, samen een stukje opgaan.. de één op de fiets en de ander op het paard wil prima volgens mij.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid