Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:

Het ligt 'r maar net aan wat voor slag jongens je te pakken hebt. Ik heb meerdere malen mensen die ik via internet ken, ook jongens, ontmoet. Het zal waarschijnlijk ook komen doordat het voornamelijk christenjongeren zijn die ik ontmoet, maar tsja..

Ik denk dat het ook heeft te maken met dat de negatieve verhalen veel meer indruk maken dan de positieve verhalen. 1 zwart schaap tussen 99 witte schapen valt immers ook veel harder op.
smile.gif

Na, ik heb dan toch dat ene zwarte schaap getroffen puh2.gif (ochja, oude quote ik weet het puh2.gif).

Ik blijf het een bijzonder fenomeen vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...
  • Antwoorden 101
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

Nu, dan is de benaming 'daten over internet' eigenlijk fout. Het is meer, elkaar leren kennen via internet, en dan een date hebben, en zo een relatie krijgen.

Mijn vriendin straks me vrouw party.gif. Ook ontmoet via internet. 2x gemaild en toen gaf ze me haar telnr. En klikte zo goed door de telefoon. Dat we maar een afspraakje hadden gemaakt irl. En dat klikte gelijk en nog steeds happy en natuurlijk je ups and downs. Maar we leggen zoveel mogelijk bij Jezus neer. We wonen inmiddels samen en onze relatie hebben we al gezegend door God en natuurlijk komt er een huwelijk aan. Ik was ook zoekende naar een relatie. En toen liet ik het los en toen kwam de Heer met een onbekeerde vrouw in me leven. Ze had een ander geloof maar was altijd zoekende naar de Heer. Werd vaak aangetrokken na de kerk en Jezus. Ze is nu bekeerd wat al erg mooi is en een wonder. En samen hebben we een relatie met de Heer.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid