Spring naar bijdragen

ZusterD.

Members
  • Aantal bijdragen

    108
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over ZusterD.

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    Verpleegkundige.
  1. Quote: Op dinsdag 27 oktober 2009 23:22:07 schreef annzie het volgende: Mijn ervaring is dat als ik desparate ga versieren enzo dat het niks wordt. Op het moment dat ik besluit dat ik gelukkig single ga zijn ben ik binnen een maand weer voorzien. Misschien is dat dus een idee? Wow dat klinkt alsof je weet dat je kan krijgen wat je wil hebben!
  2. Inderdaad. Moet er niet aan denken. "Kopje thee graag vrouw! Met suiker."
  3. Quote: Op dinsdag 27 oktober 2009 03:29:55 schreef Wachter, dienaar het volgende: [...] Heel Basic gezegt: 'de Lievert en de Bruut'. Elkaar daarin aanvullen maakt tot een bepaalde hoogte een verweving van essentie tussen de twee, wat heel goed is voor een relatie! De lieverd en de bruut. Dat doet mij denken aan een man (de bruut) die ontzettend gemeen is tegen over zijn vrouw. En een vrouw die alles doet waar manlief om vraagt. Je zal het vast niet zo bedoelen. Maar zo klinkt het een beetje.
  4. ZusterD.

    welke sport doe je?

    Ik deed aan spinning, maar dat werd na een jaar helaas te zwaar voor mijn rug. Toen deed ik fitness, maar dat is echt niets voor mij. Uiteindelijk bodybalance. Leuk maar niet voor eeuwig(voor mij dan) En nu is het lopen, lopen en lopen. Ik fiets liever, maar hier in Canada is dat niet zo prettig als in Nederland.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid