Spring naar bijdragen

dedisz

Members
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Jeetje, 20 en dan nog onder de plak bij pappie en mammie! Thuis wonen niks mis mee, maar niet samen op vakantie is echt uit de tijd.
 2. Misschien kun je een overzicht geven van wat je inmiddels hebt opgestoken en waar je nog mee zit? Ik zal het hele verhaal vertellen: Ik ben eigenlijk gaan nadenken nav de volgende bijbeltekst: "Wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij is altijd weer terug." Prediker 3:15.
 3. Dus een Russisch gelovig straatkindje dat wordt opgepikt, een paar jaar lang wordt genomen in alle gaten voor de webcam, en daarna wordt vermoord, hoe zit dat dan? Of de vrome christen die zich suf bidt in Syrie? Of Noord-Korea? Om vervolgens lachend door een groep mannen verkracht te worden, gemarteld en daarna achter wordt gelaten om te sterven aan de wonden? Ik kom er maar niet uit Willempie... Waar is God op die momenten? Kan je ook zelf een topic aanmaken met dit soort vragen? Dit zijn offtopic vragen.
 4. Absoluut. Wil je de quote beter zetten in de vorige post? Nu lijkt het alsof ik op water wilde lopen. Ik heb het voor je weg gehaald, dat mbt water staat ook nog een keer in een bericht wat jezelf hebt gequote. Moet je zelf ff aanpassen want dat kan ik niet doen.
 5. O nou heeft God het gedaan? Ik ben zelf een vrouw en heb daar in de vorige postings iets over gezegd. Ik heb de jaren 60 en 70 helemaal niet zo ervaren als jij nu schildert. Dat is een cliché wat je neerzet over wereldse mensen. Ik behoorde daar toen ( al) niet toe. Ik was leerlingverpleegster in een streng ziekenhuis en dat was keihard werken en strenge discipline. Met preutsheid heeft je betoog niets te maken. Ik ben geboren in 1947 vlak na de oorlog. Vergeet je vrijheid/blijheid maar als de oudste van een groot gezin. Je hebt een vertroebeld beeld waarschijnlijk door beeldvorming.
 6. Ik vind trouwens de uitspraak van Corrie ten Boom ook totaal niet van belang in dit topic. Ze heeft het hier over de hemel (inspirerende vrouw overigens)
 7. die zijn opgegroeid in de jaren 60 en 70. Ik denk dat je zelf in die tijd bent opgegroeid waarin het vrijheid blijheid was.
 8. In een van je vorige berichten geef je aan dat je zelf 47 jaar getrouwd bent en dan vind je mijn vraagstelling ´geneuzel´?. Ik zal niet eens meer zolang getrouwd kunnen zijn.
 9. Verschrikkelijke grote onzin wederom zoals gewoonlijk van mevrouw Kwispel. Als je een kind van God bent en nederig aan Zijn hand probeert te wandelen, houdt Hij zich bezig met zelfs de allerkleinste details in ons leven. Dat is wat Gods Woord ons leert en dat is de ervaring van diegenen die nederig Zijn hand vasthouden. Het is me een raadsel waar mevrouw Kwispel mee bezig is en al haar onzinnige idioterie vandaan haalt.
 10. Dus... Wat geloof je nu? Ik geloof dat God er een hand in heeft.
 11. Dus... Wat geloof je nu? Ik geloof dat God er een hand in heeft.
 12. Ik dacht zelf altijd dat mijn toekomstige vrouw el mektab is. Dat betekent eigenlijk dat het van te voren al is vastgesteld met wie je trouwt. Of juist alleen blijft en in die hoedanigheid de wereld (en God dient).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid