Spring naar bijdragen

bila

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    bila ontving een reactie van Breuk in Hoi, ik ben Bila   
    Dankjewel.😊 Zijn er hier relatief weinig vrouwen? 
    Haha, nou ik kan wel wat hebben hoor  
     
    Ik wil me er meer in verdiepen, in mijn geloof. Ik ben begin dit jaar begonnen, dus ik heb alleen nog maar Genesis, Exodus en Leviticus gelezen. Maar ik ben erg gemotiveerd en vind het erg interessant. Ik ga niet naar de kerk, maar ik wil toch iets met mijn geloof doen en de Bijbel lezen zie ik als een mooie invulling en meeschrijven op dit forum lijkt me ook erg fijn. 
    Dankjewel  😊
  2. Like
    bila ontving een reactie van Fundamenteel in Hoi, ik ben Bila   
    Hallo, 
     
    Ik ben Bila, ik heb me 15 jaar geleden eens geregistreerd, maar nooit gereageerd  Maar mijn profiel bestaat kennelijk nog   
    Ik ben een vrouw en ben christelijk opgevoed. Met mijn ouders naar de kerk geweest, ( Baptistengemeente), zondagsschool, ,christelijke scholen. Er werd thuis gebeden voor het eten, gedankt na het eten enzovoort. 
    Toen ik op mezelf ging wonen ben ik eigenlijk niet meer regelmatig naar de kerk gegaan en op een gegeven moment niet meer. Wel af en toe met bepaalde diensten.
    Afgelopen 1 januari ben ik begonnen met het lezen van de Bijbel. Ik wil graag de Bijbel in 3 jaar lezen.  Ik ken de meeste verhalen natuurlijk wel via mijn jeugd, de kerk en school. Maar nu ben ik er aan toe om via een schema de Bijbel te lezen. 
     
    Ik hoop dat ik hier mag meeschrijven. 
     
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid