Spring naar bijdragen

richard19

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over richard19

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    religie
  1. richard19

    bidden

    Ik weet het : een kwestie van geloven, maar dat gaat me steeds moeilijker af als ik eerlijk ben. Ik neig tegenwoordig meer naar het humanisme. Samengevoegd: Quote: Op donderdag 22 januari 2009 22:19:01 schreef AndreasJ het volgende: Jongens, da's allemaal leuk en aardig, maar ook off topic. Richard19, voor twijfel zijn er voldoende topics, probeer de zoekfunctie. Oh sorry, ja, zal ik zeker doen.
  2. richard19

    bidden

    Tja, ik ben een twijfelaar zie je. Ik kan niet praten met God, slechts hopen dat hij bestaat.
  3. richard19

    Waarom?

    Oh, dat is jammer, ik vind het een interessante discussie, ik heb nog zoveel vragen eigenlijk, het boeddhisme is nl nogal gecompliceert.
  4. richard19

    bidden

    Ja, maar wie bepaalt dan wanneer de gunstige tijd daar is ? Misschien komt dat moment wel nooit, snap je ? Dus ondanks je antwoord twijfel ik nog steeds of bidden wel nut heeft.
  5. richard19

    bidden

    Quote: Op woensdag 14 januari 2009 16:56:43 schreef Jvv het volgende: Wat vinden jullie: Bidden kan tegenwoordig echt niet meer overal. je riskeert je leven als je dat doet! Waarom ? Ik zie niet in wat er gevaarlijk aan is, maar of bidden nut heeft betwijfel ik. Mijn gebeden zijn namelijk nog nooit verhoord.
  6. richard19

    Twijfel!

    Ik weet niet of ik in god geloof en ik zal er ook wel nooit achter komen. Dus maak ik me er ook maar niet druk om, dat vind ik zonde van mijn tijd. Maar dat moet ieder voor zich weten natuurlijk.
  7. richard19

    Waarom?

    Interessant onderwerp, eindelijk een boeddhist Samengevoegd: Quote: Op dinsdag 20 januari 2009 07:51:58 schreef Ds Dre het volgende: link Klopt dit of is dit onjuist, zo ja wat? Ik ben enigszins bekend met het boeddhisme, en dit lijkt me wel juist.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid