Spring naar bijdragen

Hongerige Wolf

Members
  • Aantal bijdragen

    5.215
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Hongerige Wolf

  1. En is het ook niet dat de directe aanpak veel moeilijker is als je iemand écht leuk vindt? Dat is bij mij in ieder geval wel het geval. Kan met alles en iedereen kletsen, behalve met crushes... die ontwijk ik vaak liever _O-

    Ja, herkenbaar. Ik wil niet opscheppen maar ik ben best een charmeur. :# Alleen als ik een vrouw vervolgens echt reteleuk vind, ben ik een stuk minder gehaaid.

  2. Dat mag ik hopen dat die doorzichtig is. Het is toch je bedoeling om de ander duidelijk te maken dat je hem/haar leuk vindt? Als die partner ook niet-doorzichtig wil zijn schiet het voor geen meter op.

    Nou, ik vind het zelf fijner om iets subtieler versierd te worden. Ik sla er niet stijl van achterover als een vrouw een leuke kop heeft en vervolgens om mijn telefoonnummer vraagt. Dat kan iedereen. Wel als ze mijn interesse weet te wekken, mijn hoofd lichtelijk op hol brengt en op geraffineerde wijze voor elkaar weet te krijgen om contact met me te houden.

  3. Toch hè, vind ik de genoemde directe aanpak wel erg doorzichtig ofzo. Ik zou zelf niet zomaar mijn telefoonnummer aan een wildvreemde man of vrouw geven, ook niet als hij of zij +1000 leukpunten heeft. Ach ja, ik moet misschien nog veel leren. -O-

  4. of gewoon 'toevallig' tegen komen als je weet waar ze werkt, shopt (supermarkt), woont etc...

    Dat vind ik dan weer een beetje stalkerig. :#

    Om een telefoonnummer vragen vind ik zelf altijd de beste manier, maar ik ben ook een beetje bang ofzo om op mijn bek te gaan. Ik bedoel, dat is wel heel overduidelijk.

  5. - Salade choucroute. Zuurkool afgespoeld en gedept, vermengd met julienne gesneden appel en wortel. Erdoorheen een dressing van (vers) sinaasappelsap, olijfolie, mosterd, peper en zout (fleur de sel).

    - Gegrilde kippenbout overgoten met cognac, daarbij gekookte linzen (Puy) gemengd met gebakken prei, wortel, ui, knoflook, tijm en peterselie.

    - Brie en druiven.

    - Koffie (zelfgemalen) en cognac.

    Erbij zelfgebakken baguette parisienne, roomboter, en behoorlijk wat wijn. Slaap lekker. :#

    (Edit: burp.)

  6. - Salade choucroute. Zuurkool afgespoeld en gedept, vermengd met julienne gesneden appel en wortel. Erdoorheen een dressing van (vers) sinaasappelsap, olijfolie, mosterd, peper en zout (fleur de sel).

    - Gegrilde kippenbout overgoten met cognac, daarbij gekookte linzen (Puy) gemengd met gebakken prei, wortel, ui, knoflook, tijm en peterselie.

    - Brie en druiven.

    - Koffie (zelfgemalen) en cognac.

    Erbij zelfgebakken baguette parisienne, roomboter, en behoorlijk wat wijn. Slaap lekker. :#

  7. Allebei LOL

    Oké. :)

    In die categorie hou ik heel erg van salades met peulvruchten. Supergezond en je hebt voorlopig geen honger meer.

    http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R6 ... coli-en-ei

    http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R8 ... nzensalade

    http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R9 ... en-avocado (tortillachips en kip achterwege laten en dan past het in een caloriearm dieet)

    http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R3 ... -camembert

    Ik probeer trouwens ook af te vallen (zonder weegschaal, die heeft mijn ex :# ).

  8. Ik vind dat sex vooral iets is waarbij een ieder zijn eigen verwachtingen en gevoelens heeft. Helaas zijn er altijd mensen die hun eigen beleving van lust en sex op de voorgrond willen zetten en dat vervolgens kracht bij zetten met de woorden dat 'God het zo wil of het is Gods bedoeling'. Misschien is het verstandig om te beseffen dat iedereen anders is en dat er niet 1 levenstijl, gevoel of gedraging exact de juiste is.

    Hulde!

  9. *schop*

    Eten jullie niet meer?

    Ik had eergisteren schorsenerensoep (eigenlijk: velouté de salsifis, dikke soep van schorseneren) gemaakt. Schorseneren smaken een beetje zoals asperges, maar dan anders. Schorsenerensoep maken is heel makkelijk en het woord 'schorseneren' is übergaaf en het staat dus nogal interessant ook, dus probeer het een keer zou ik zeggen. Men neme:

    - klontje roomboter

    - scheutje olijfolie

    - 1 blik (800 g) schorseneren, van Bonduelle bv.

    - 2 flinke witte uien, grof gesnipperd

    - 1 teentje knoflook, fijngesneden

    - 2 flinke aardappelen, geschild en in blokjes

    - 1 liter water

    - 2 kippenbouillonblokjes

    - scheutje melk of room

    - peper, zout en nootmuskaat

    Nodig:

    - soeppan

    - pollepel

    - staafmixer

    Je kunt ook verse schorseneren nemen als je een beetje masochistisch aangelegd bent, maar dat zou ik niet doen. Je proeft het verschil in soep niet echt, en schorseneren schillen is echt een drama.

    In de soeppan ui fruiten in boter en olie tot goudgeel resultaat, dan knoflook erbij, even meefruiten, aardappel erbij, weer meefruiten. Dan gooi je de schorseneren erbij, water, en de bouillonblokjes. Een halfuur zachtjes koken tot alles lekker snotterig is. Vervolgens van het vuur af flink blitzen met de staafmixer. Op smaak zien te krijgen met een beetje room of melk, nootmuskaat, peper en zout.

    Klaar.

    Ik bak er zelf een stokbrood bij. Ik zit in een stokbroodfase, heb het bijna onder de knie.

  10. Inmiddels ben ik verhuisd, naar een andere buurt in dezelfde stad. Ik kom nu eindelijk een beetje tot mezelf. Inmiddels is ook aan het licht gekomen dat er sprake was van een ander. Dat maakt het voor mij wel makkelijker; ons normen- en waardenkader is kennelijk gewoon anders en we passen dus ook gewoon niet bij elkaar. Overigens trekt die ander binnenkort bij mijn ex in, gaat ongetwijfeld een groot succes worden dit ( :| ).

    Wat Maria K. zegt is waar, ik heb nooit voorbeelden gehad van mensen die uit elkaar gaan. Ik moet dus voor mezelf alleen al wennen aan het feit dat dat een mogelijkheid is en dat het 'mag'. Sowieso was het mijn keuze niet, maar ik voel me wel verantwoordelijk.

    Het nadeel is wel dat ik nu geen werk heb (Ziektewet) en ook geen dagbesteding. Mijn belastbaarheid is erg laag, en ik weet niet goed hoe ik dit moet opbouwen. Dat is dus nog zoeken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid