Spring naar bijdragen

Wisdom

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Zijn wij allen ook niet gehandicapt door onze zonden . Ook wij zij dan ook niet meer rein in de ogen van God. Hij kan ons wel vergeven als wij berouwvol tot hem gaan . En zo weer gezuiverd worden.
  2. Het zijn alle goede en mooie reactie's kan nog heel veel ook van jullie leren . Bedankt .
  3. Mooie reactie's kom er nog op terug ,daar er nog al gauw gestelt wordt dat men een ketter is, als men niet alles het zelfde ziet als de kerk ons voor houd .
  4. Dus als ik zeg ik zie het anders dan jij ;ik in de ban zou kunnen zijn van satan,al is het ook onbewust ? omdat ik het niet met die andere eens kan/wil zijn ?
  5. Het gaat er niet om of je twee heren kunt bedienen . Mijn vraag is kan men ook een andere mening zijn toe gedaan die niet God dienende is ? maar ook niet satan dienende is . Men krijgt zo gauw een etiket op ge spelt van dat je een ketter bent omdat je het anders ziet dan hun . Dat is waarom ik dit vraag . Bedankt voor U reactie .
  6. Bestaat het leven slechts uit twee kanten ? Door en Met God ?of door en met satan ? Kan men in zijn denken alleen deze twee gedachten ? Of kan men ook nog een neutrale gedachten daar aan toe voegen ? Bvb men denkt, ziet of leest een onderwerp, en een ander ziet, of leest het zelfde onderwerp,,toch bekijk jij het anders dan die ander . Kan men dan zeggen de een ziet het met God; en de andere het met satan ziet ? Dat is hetgeen mij bezig houd momenteel . Wie weet het antwoordt?
  7. Een vraag aan God ? Ik vroeg GOD mijn gewoonte af te nemen. GOD zei: Nee. Het is niet aan mij om het weg te nemen, maar voor jou om het op te geven. Ik vroeg GOD mijn gehandicapte kind heel te maken. GOD zei: Nee. Zijn ziel is heel, zijn lichaam is slechts tijdelijk. Ik vroeg GOD me geduld te geven. GOD zei: Nee. Geduld is een bijproduct van moeilijkheden; het wordt niet gegeven, het wordt geleerd. Ik vroeg GOD me blijdschap te geven. GOD zei: Nee. Ik geef je zegeningen; blijdschap is aan jou. Ik vroeg GOD Â om me pijn te besparen. GOD zei: Nee.
  8. Wisdom

    Materialisme en Christendom

    Toch eens goed lezen RobertF is niet alleen voor rijken wereld rijkdom . Doch ook voor andere en die zich door hun doen en laten rijk achten zonder God. Zo is het ook voor armen die niet zien hoe arm van geest ze wel zijn .
  9. Wij kunnen ook Jezus leren kennen op een andere wijze. Door er te zijn voor andere die ons op een of andere mannier nodig hebben . Te luisteren naar andere of mee te leven met andere die het soms moeilijk heeft . Zei Jezus niet al wat gij aan een ander hebt gedaan hebt gij ook mijn gedaan . Net als ik zondag in de kerk hoorden :wij allen mogen en kunnen het zout en licht der aarde aarden zijn. En laten wij dan ook het goede zout en licht zijn ;en niet het smakeloze zout en licht . Samengevoegd: Jezus leren kennen ? Waar kun je nog beter Jezus leren kennen dan om je heen te
  10. Wisdom

    Materialisme en Christendom

    Vond dit een keer op internet dacht past mooi bij deze topic? GEBED VOOR DE RIJKEN Wij bidden U, Vader, voor de rijken, rijk aan geld en goed of macht, aan Intelligentie of talenten allerlei, aan zedelijke gaven of aan vroomheid zelfs, maar die leven alsof 't al hun eigen rijkdom was. Wij bidden U; Vader van wie elke gave komt, doe hun de schellen van de ogen vallen, zodat zij zien dat Gij alleen echt rijk zijt en ons rijk kunt maken; dat Gij dit enkel doen kunt als wij weten dat wij arm en schamel zijn. Leer de rijken hoe zij arme rijken zijn zolang zij nog vergete
  11. Ja zo kunnen ook wij Gods Geest in ons leven ervaren . Zijn Geur en Maria's rozen zijn soms bij ons als wij open staan voor zijn aanwezigheid in ons. Met dank aan Orev dat hij dit hier plaasten. Heb zelf het boek ook waarin Vader Serafim en ken de Geur.
  12. Ashes Hij wijst altijd op Jezus: hij is echt een volgeling Jezus ook al begrijpen wij hem niet altijd ,ook ik niet . Heb vertrouwen en onderzoek zoals hij zegt . Zo doe ik .
  13. Wisdom

    Jezus' kennis

    John 3,1-36 Kunnen wij zeggen dat wij alles verstaan wat in de bijbel staat . En toch zijn het Jezus woorden . Hij die van de hemel komt. [31] Wie* van boven komt, staat boven allen. Wie afkomstig is van de aarde, blijft tot de aarde behoren en spreekt de taal van de aarde. Maar wie uit de hemel komt staat boven allen. [32] Hij getuigt van wat Hijzelf heeft gezien en van wat Hij heeft gehoord, maar zijn getuigenis wordt niet aangenomen. [33] Neemt men zijn getuigenis wel aan, dan bevestigt men hiermee dat God waarachtig is. [34] Want Hij die door God gezonden werd, spreekt de woorden v
  14. Wisdom

    Jezus' kennis

    Met Roberf Zou ik zeggen als je het menselijk bekijkt zou er zo iets van twijfel kunnen zijn . Daar Hij Goddelijk was en Hij zoveel liefde voor ons heeft ,ook daarom voor onze zonden leed. En Hij met die liefde wilde sterven; en onze te vergeven.
  15. Wisdom

    Jezus' kennis

    Goed dan dit: Jezus was God en Mens in een. Dacht U dat Hij dat niets wist? Hij en de Vader zijn een . Al wat hij deed of zegde was ook de Vader met Hem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid