Spring naar bijdragen

TheRtlMan

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over TheRtlMan

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.te-lindert.nl

Profile Information

  • Interesse
    Muziek, films, sport
  • Beroep
    Student/medewerker Internet Services
  1. Persoonlijk vind ik dat seks voor het huwelijk moet kunnen. Het ligt aan de personen zelf. Als je allebei zeker weet dat je het wilt en het voelt goed aan... waarom niet? Nu zullen er veel mensen het niet met mij eens zijn en verwijzen naar de Bijbel. Nu is mijn kennis van de Bijbel niet optimaal maar iedereen interpreteert bepaalde Bijbelgedeelten en teksten anders dan anderen. Hetzelfde gebeurd bij de verschillende stromingen binnen het Christelijke geloof. Daarom ben ik dus niet TEGEN seks voor het huwelijk.
  2. Met internetdaten is niks mis.. Maar je moet wel goed oppassen met wie je afspreekt en het niet te snel doet als je het niet vertrouwd. Paar keer internet date gehad en sommige zijn goed en leuk verlopen en andere waren een grote flop.. maarja dat heb je ook met dates irl!
  3. Uhmmm ik heb geen boekenkast! En de boeken die ik heb zijn: De Bijbel en 3 kookboeken
  4. TheRtlMan

    welke sport doe je?

    Normaliter doe ik aan fitness maar ben ff een tijdje uit de running. Paar jaar geleden is mn schouder uit de kom geweest en pas geleden physiotherapie voor gehad dus nog ff weekje wachten en dan weer flink sporten!!
  5. Tegen samenwonen heb ik totaal niks. Eigenlijk vind ik het iets wat juist goed is. Op deze manier kan je ook uitzoeken of je het wel vol kan houden met iemand. Stel je bent getrouwd en je zit dan opeens vol op elkaars lippen dag in en dag uit. Dalijk komen er allemaal irritaties en gaat het super slecht. Als je dan samenwoont is het makkelijker om uit elkaar te gaan dan dat je getrouwd bent..
  6. Quote: [...]Vroeger kon je er nog al eens op letten of iemand een ring om zijn vinger had, maar tegenwoordig gaat dat verhaal ook niet meer echt op. Nee tegenwoordig hebben meiden zoveel ringen om hun vingers dat je niet meer weet hoe en wat...
  7. Het is gewoon raar dat deze persoon niet in het huwelijk zou mogen treden. Het huwelijk is er niet alleen om kinderen voor te brengen maar hoofdzakelijk om samen van God te genieten en elkaar te ondersteunen in goede en slechte tijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid