Spring naar bijdragen

henk27

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. henk27

    Waarom geloven?

    Waarom zou men willen leven voor niets, en geloven dat alles puur toeval is.
  2. henk27

    Orthodox/Pasen/Vasten

    Quote: Op zondag 27 april 2008 21:27:34 schreef Thorgrem het volgende: [...] Excuus is absoluut niet nodig hoor. Ik help je graag bij het vinden van antwoorden. Ja er is een zoekfunctie. Boven in de balk zie je het woord forum staan. Als je daar even op blijft staan met de muis rolt er een menutje uit en dan kun je op zoeken klikken. Dan ben je in de zoekfunctie beland en dan kun je zoeken op bijvoorbeeld een woord in de topictitel. Type daar vasten in druk vervolgens op enter en je ziet een aantal topics verschijnen. Ah mooi. Bedankt voor de informatie. Quote:
  3. henk27

    Orthodox/Pasen/Vasten

    oke nogmaals mijn excuses. Is er een zoekfunctie hier? Zou hulpzaam voor me zijn. En de Katholieken, hoe vasten ze? is het 24 uur per dag geen eten van dieren, of een beetje als de Islam?
  4. henk27

    Orthodox/Pasen/Vasten

    Aantal vragen. 'Suryoye' in mijn omgeving vasten 50 dagen voor Pasen. Vandaag was het zeg maar feest omdat het de einde van 50 dagen vasten was. Ze hebben nu pas pasen. Wat is de rol van vasten in het Christendom en is het goed/is het noodzakelijk om te vasten? Ik ken veel christenen mensen van Midden Oostelijke Afkomst, en ze worden vaak gezien als \"Syrische Christenen\". Hun geloof word Syrisch orthodox genoemd, en er wordt veel aan vasten gedaan. Kennen jullie zulke mensen in jullie omgeving en wat vinden jullie van ze? Alvast bedankt voor jullie tijd.
  5. henk27

    Uiterlijk

    Quote: Op zaterdag 05 april 2008 01:00:55 schreef Mystique het volgende: Misschien is het een rare vraag, maar zou God zich nu echt druk maken om die paar haartjes die we weghalen? Die paar puisten/onregelmatigheden die we weg laten laseren? Waardoor we misschien wel beter in ons vel zitten? Goede punt. Zo denk ik ook. Ik denk niet dat er veel zijn die er niet mee eens zijn.
  6. henk27

    Uiterlijk

    lol nee heb ik nog niet. krijg ik later wel. is genetisch bepaald voor mij.
  7. henk27

    Uiterlijk

    Bedankt voor de reacties tot nu toe. Ik zal meer specifiek zijn in mijn eerste vraag. Er zijn mensen die erg behaard zijn op andere plekken dan je Baard ofzo dat iedereen heeft maar ik bedoel op je buik tot je borstkas en zelfs de rug of armen. Zoals ik zei het is niet goed voor je hygiene want je gaat erdoor stinken, het zit erg onlekker onder je kleren en het is natuurlijk lelijk. Ik zie niks mis mee om het te verwijderen, maar andere mensen om me heen wel.
  8. henk27

    Uiterlijk

    Maar kijk, ik hoor altijd van anderen om me heen van je mag niet weghalen omdat God je zo heeft gemaakt en het is je natuurlijke uiterlijk. Maar ongewenst lichaamshaar krijg je slechte hygiene van en ik kreeg de indruk vanb de bijbel dat je veel aan je hygiene moet doen. Maar anderen doen het ook omdat ze het lelijk vinden, en als je het om die reden doet zou het dan niet om TROTS(wat wel een zonde is) gaan?
  9. henk27

    Uiterlijk

    Hallo. Ik heb een persoonlijke vraag. Ik vroeg me altijd af of je dingen aan je uiterlijk mag veranderen. Zoals lichaamshaar verwijderen. Ik weet niet of het in de bijbel staat. Enige antwoorden hierop mischien? Alvast bedankt voor je reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid