Spring naar bijdragen

getreal

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over getreal

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    vertegenwoordiger
  1. getreal

    Met dank voor uw 10%

    Quote: Op donderdag 08 mei 2008 11:23:20 schreef Mystique het volgende: Waar heb je het over? Over weggegooid geld! Priesterlijk wangedrag NRC Het is van alle tijd, maar daarom nog niet minder erg: priesters die kinderen misbruiken en zich anderszins seksueel misdragen. Van aaien tot erger, en als het dreigt uit te komen trekken de kerkelijke autoriteiten een rookgordijn op of wordt de zaak doodgezwegen of afgekocht. In de Amerikaanse stad Boston weten ze er alles van. Daar werd vorige maand een priester veroordeeld die in dertig jaar tijd meer dan 130 jongens misbruikte.
  2. getreal

    Waarom geloven?

    Zou iemand volgens jullie toch moeten geloven in God wanneer hij/zij zonder te geloven; - al gelukkig in het leven staat - geen vragen heeft over ons ontstaan, bestaan en/of bestemming (immers, als we dat mochten weten, hadden we het al wel zeker geweten) - niet onzeker is - niet perse bij een groep hoeft te horen - gewoon al geniet van alles wat het leven te bieden heeft - rationeel is ingesteld Zo ja, waarom zou zo iemand dan toch moeten gaan geloven?
  3. Waarom zijn er eigenlijk zo weinig vrouwelijke priesters?
  4. getreal

    Met dank voor uw 10%

    Ik dacht dat de kerken te weinig geld hadden de laatste tijd, die 2 miljard is schandalig slecht besteed in elk geval! Zit ook een paar duizend van mij bij. Te gek voor woorden toch? Dit naar aanleiding van onderstaand bericht: Quote "Verscheidene priesters zijn inmiddels veroordeeld en de Amerikaanse bisdommen hebben naar schatting in totaal 2 miljard dollar aan schadevergoedingen voor de slachtoffers moeten betalen".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid