Spring naar bijdragen

Annelien_

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Annelien_

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    ikbenannelien@msn.com

Profile Information

  • Interesse
    Dansen && zeilen
  • Beroep
    -
  1. Ik zou stoppen denk ik, omdat je gewoon niet gemotiveerd bent en volgens mij helemaal niet echt leraar wil zijn, maar alleen kinderen over God wil vertellen. Of heb ik het nou fout? Dus ik zou een andere studie zoeken, en veel opendagen daarvan gaan bekijken, om te zien of je die studies misschien intersanter vind! Veel succes in ieder geval!!
  2. MarinusCopy Machiavelli Annzie Jipke En dialoog_zoeker En nu ook Annelien_
  3. Ik wil ook wel mee doen , als iemand me kan zeggen waar ik op internet een koran kan vinden
  4. Annelien_

    1 petrus 3; 18-22

    Dankje Ik denk dat ik het nu wel snap, al blijft het wel een moeilijk stukje
  5. Annelien_

    1 petrus 3; 18-22

    Hee allemaal, ik was laatst aan het lezen in petrus en toen kwam ik het onderstaande stukje tegen. Maar ik heb echt geen idee wat het betekend of inhoud. Heeft iemand misschien een uitleg voor mij? 18 Ook Christus immers heeft, terwijl hij zelf rechtvaardig was, geleden voor de zonden van onrechtvaardigen, voor eens en altijd, om u zo bij God te brengen. Naar het lichaam werd hij gedood maar naar de geest tot leven gewekt. 19 Hij is naar de geesten gegaan die gevangenzaten, om dit alles te verkondigen 20 aan hen die ten tijde van Noach weigerden te gehoorzamen, toen God geduldig wachtte en
  6. Ik kan zo snel geen bijbeltekst vinden, nee
  7. Het maakt volgensmij helemaal niet uit hoe je je geloof uit. Of het nou met mooie gebouwen is of met moderne muziek als je het maar met heel je hart voor God doet!
  8. Ik denk dat het niet verplicht is om in de vakantie naar de kerk te gaan maar als het kan is het natuurlijk mooi meegenomen. En moet je het zeker doen. Zelf ga ik altijd met degene met wie ik op vakantie ben. Langs een riviertje zitten ofzo. en dan een preek lezen, zingen en bidden, of een bijbelstudie houden. We bij kwamen zitten,omdat ze het interresant vonden of ook geloofde. En dat is toch wel weer leuk.
  9. Mohammed is geen profeet (van het christendom), omdat hij jezus niet zag als de zoon van God, maar alleen als een profeet. En als je jezus niet ziet als de zoon van God, dan heeft heel het christendom geen enkele waarden meer.
  10. Er zijn meer bronnen buiten de bijbel die over jezus en zijn volgelingen spreken dan over de keizer die in die tijd regeerde. Dus er zijn zeker wel onafhankelijke bronnen.
  11. Annelien_

    Geloof en kritiek

    Ik ben net een heel goed boek aan het lezen die hier ook over gaat. Misschien heb je er wat aan::: Onversneden christendom van C.S Lewis
  12. Bedenk je telkens maar weer dat je niet voor jezelf in de kerk zit, maar voor God. Je komt natuurlijk in de kerk om daar meer over God te leren, maar dat is niet de belangrijkste reden. Je bent daar om god te dienen en te prijzen en daarom gaat het er niet om of jij het het er daar wel altijd naar je zin hebt! je mag natuurlijk wel aan God vragen of hij jonge mensen naar jou kerk wil sturen en of hij jou weer een plek in de kerk wil geven.
  13. Ik kan me ook goed vinden in de post van Machiavelli"s, De katholieke kerk trekt wel ergens, vooral omdat het nog EEN kerk is en niet totaal versplinterd zoals de protestantse kerk. Maar er zijn ook nog genoeg dingen waar ik het niet met de katholieke kerk eens ben. Maar laten we maar blijven praten en discuseren want hoe dichter kerken bij elkaar komen en gaan samenwerken, hoe beter we Gods woord aan andere mensen kunnen laten zien, En dat is toch waar het uiteindelijk om gaat!
  14. Annelien_

    Is Jezus gekomen?

    Ja, tegen deze versen looop ik ook altijd aan:S
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid