Spring naar bijdragen

Pjotr

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Pjotr

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Te veel om op te noemen :-)
  • Beroep
    adm medewerker
  1. Pjotr

    Verliefd

    In de groep heb ik wel eens een beetje gereageerd op haar en zij ook wel op mij. Verder daarbuiten zo nu en dan wat woorden gewisseld. Maar ja misschien heb ik het wel mis. Hè het makkelijkste zou toch wezen dat ik echt wist wat ze van me vindt Dat ik ff in haar gedachten kon zien zeg maar. Nah ik ga nu in ieder geval niet meer steeds denken en ik ga haar nu vragen. Misschien komt het wel een keer er spontaan uit en anders maar niet. Ze zeggen ook wel eens er zijn meer vrouwen dan kerktorens
  2. Pjotr

    Verliefd

    Hoi Mensen, Het heeft even geduurd maar ik had beloofd om even te vertellen hoe het was gegaan. Nou ik was dan van de week eindelijk zo ver om haar te vragen, en dus probeerde ik haar te benaderen na afloop van de gespreksgroep. Echter had ik het idee dat ze daar niet op zat te wachten, ik begon gewoon met een algemene vraag van hé is je vervoer er nog niet? En ze liep daarna gewoon door naar buiten, ze was zo in haar eigen wereldje. Naja ik denk dus niet dat ze op mijn vraag zit te wachten om wat af te spreken dus ik laat het maar mooi zo, wil me nl ook niet opdringen. Dus ik zie wel weer
  3. Hoi, Wat mag wel en wat mag niet vraag je. Nou dat bepaal jij in overeenstemming met je partner. Als de ander het als niet prettig ervaart moet je datgene niet doen, wees daar gewoon open en eerlijk. Want dat is een relatie het belangrijkste vindt ik. En respecteer de ander als die iets niet wil of niet prettig vindt. Succes ermee.
  4. Pjotr

    lege kerkgebouwen

    Het is inderdaad erg jammer dat er zoveel kerken verloren gaan en verpouperen. Naar mijns inziens zouden deze moeten worden gered door een stichting met mensen die de kerk een warm hart toedragen. Maak er desnoods een museum van. En als het echt niet anders kan zou het ook een mogelijkheid kunnen zijn om er in te wonen. Maar goed eerst zou je moeten proberen om de kerk in ere te houden zoals deze was. Desnoods aanpassen aan de 'moderne' tijd.
  5. Pjotr

    Verliefd

    Ja zeker houd ik het wel luchtig, zulke 'zware' onderwerpen is naar mijns inziens ook meer iets voor als je al een poos een relatie hebt. Je moet elkaar eerst een wat beter leren kennen ,als ze dat uiteraard wil. We wil see. Houd jullie op de hoogte, eind deze week weer gespreksgroep.
  6. Pjotr

    Verliefd

    Ongemakkelijk zal het idd wel ff zijn ,maar ach als ze niet wil ,dan respecteer ik dat zeker. En ben wel wat gewend hoor, is vaker geweest dat het een meid niet uitkwam ( bezet, of mij op die manier niet leuk vinden, etc ). Maar goed tis nu dus ook dat ik niet de sfeer int groepje wil verpesten omdat ik dan toevallig een leuk meiske zie. Ik denk er vast te veel over na, dat zal het zijn. Goed ik zal kijken of zich de komende keer een geschikt moment voor doet.
  7. Pjotr

    Verliefd

    Hoi Mensen, Ten eerste bedankt voor jullie reactie tot nu toe. Ik besef idd ook wel dat er binnenkort actie moet komen. En inderdaad zat ik ook te denken aan eerst eens wat drinken. Maar goed moet wel een juist moment vinden en dus alle moed bijeenschrapen. Maar dan is er nog een klein probleempje dat ik haar alleen maar dan (met gepspreksgroep) zie en dat er ook altijd iemand met haar mee rijd.
  8. Hoi Mensen Heb een misschien best wel standaard vraag, maar ben benieuwd wat jullie er over te zeggen hebben. Zit bij een groepje van de kerk, en ben daar echt niet omdat er toevallig een leuke meid zou zijn. Maar om te praten over het geloof met christelijke jongeren en zo bewuster van mijn geloof te zijn. Maar laat daar nu een heel leuke meid bij zijn, waarmee ik graag wel eens wat zou willen afspreken, weet alleen niet wat te doen. Wat nu als ze het bv vervelend vindt dat ik haar dat vraag? En daardoor de sfeer verpest wordt in de groep? Ik weet echter wel dat ik een gelovige vriendin wil e
  9. Het is maar net wat je er zelf van maakt. Je moet gewoon open en eerlijk tegenover je schoonfam zijn en lekker naar de kerk gaan als je daar behoefte hebt. Daarna kun je gerust de dag doorbrengen met je schoonfam en kado's. Dus niet te druk maken er over. Mooi trouwens dat je vriend zich bekeerd heeft!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid