Spring naar bijdragen

Rutger199017

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rutger199017

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.seven.fm

Profile Information

  • Locatie
    Odijk
  • Interesse
    Muziek, concerten, sport en het geloof.
  • Beroep
    HBO Civiele techniek
  1. Rutger199017

    Concerten/Festivals

    Vorig jaar op Sziget geweest met o.a. de hierbovengenoemde band Muse, leuke band verder. Wel beetje standje automatische piloot, verder goede sfeer en te goed weer. Komende zomer voor 2de maal naar belgie voor Dour, ook mooi festival altijd. Ook een aanrader dat, super sfeer altijd, je kan er serieus je telefoon voor je tent laten liggen en wat gaan kopen zonder dat het wordt gejat, ik trek dat zeer goed
  2. Rutger199017

    Sport

    Ik heb zelf een hele poos gevoetbald, geschaatst en volleybal gedaan. Sinds 3,5 jaar heb ik dat laatste wat ik toen nog deed gecombineerd met fitness en dan met name wat cardio. Dit bleek beter bij te passen tijdens het studeren, omdat ik dan lekker flexibel kon zijn en niet vast zat aan bepaalde tijden van sport en mijn grenzen kon verleggen. Sinds 2,5 jaar ben ik helemaal gestopt met volleybal en ben fanatiek aan de slag gegaan met fitness, maar noem het zelf liever bodybuilding. Het vergt wel de enige discipline e.d., wat tot nu toe de moeite waard is.
  3. Rutger199017

    Dubstep

    Oke, vetjes ben benieuwd. @Kurt, ja klopt Osiris draait wel vaker publiek warm. Maar met name die Gomes, hij is wel aardig goed hoor, maar is nooit headliner maar altijd de baas wanneer iedereen zijn jas ophangt.. haha! @Raido, dat is niet helemala correct wat je zegt, Burial staat wel degelijk live op het podium hij staat namelijk te touren, komt ook regelmatig hier langs hoor.. Ja, ken ik inderadad Rinse fm, over piratenzenders gesproken het is groots daar hoor. Organiseren veel dingen in UK met mannen als Skream, Benga en Caspa.
  4. Rutger199017

    Dubstep

    Ja, burial ken ik zeker zou hem nog live zien tijdje terug maar kwam wat anders tussen. Binnenkort staat Rusko op de planning die ken je vast en zeker? En 2562 ken ik niet, de enige nederlanders die ik ken en gezien heb zijn Osiris, Piro en Gomes. Die laatste haha, is altijd het mannentje wat het publiek bij de wat grote artiesten als die skream en rusko e.d moet warm draaien.
  5. Rutger199017

    Dubstep

    Klopt, ik bedoel hier in Nederland. In de UK is het al vrij groot inderdaad, maar hier krijgt het ook steeds meer naam. Skream en Benga heb ik pas nog live gezien.
  6. Rutger199017

    Dubstep

    Ik ben benieuwd of er hier mensen bekend zijn met deze opkomende stroming. Zelf luister ik het niet de hele dag, maar af en toe is het wel aardig en een feestje meepikken op z'n tijd is ook niet verkeerd. Maar goed, mensen bekend met dit? Zoals jullie misschien wel weten zijn er wel christelijke dj's, maar ben ze helaas nog niet in dit genre tegengekomen. Voor de mensen die nog niet bekend zijn heb ik hieronder een youtube gedropt. Spoel wel even door tot het midden anders hoor je nog maar weinig. link
  7. Rutger199017

    welke sport doe je?

    Zuma ook wel is gezien, wel geinig inderdaad. Zelf doe ik veel met fitness waaronder crossfit.
  8. Rutger199017

    Christelijke radio

    Ik luister Seven Fm. Niet zo gek ook, ik heb dr immers zelf een programma. @Enjoy, lijkt het je niks om een programma te maken bij Seven FM?
  9. Ik ga jaartje naar Canada
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid