Spring naar bijdragen

Sheep #x

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Sheep #x

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Sport en muziek
  • Beroep
    School
  1. Quote: Op vrijdag 28 september 2007 21:33:01 schreef Pius_XII het volgende: [...] Da's toch jammer. Waarom?
  2. Sheep #x

    Muzieksmaak op Credible

    Ik houd van vooral rock, maar ook rustige muziek. Zelf ben ik gek van de Dire Straits, Mark Knopfler, Counting Crows, Mika, Pete Murray, James Blunt en ga zo maar door.
  3. Sheep #x

    Gebedsgenezing

    Quote: Op vrijdag 28 september 2007 20:37:28 schreef Hj het volgende: Er bestaat geen sterk of zwak geloof, alleen maar geloof. Maar waarom kunnen sommige mensen wel gebedgenezen, en anderen niet? Is het dan iets occults?
  4. Sheep #x

    Gebedsgenezing

    Hoi, Ik heb een vraagje, wat vinden jullie van gebedsgenezing? Ik vraag me altijd af: waarom kan de een het wel en de ander het niet? Ook een voorbeeld: Mattheüs 17 : 20: Hij antwoordde: ‘Vanwege jullie gebrek aan geloof. Ik verzeker jullie: als jullie geloof hebben als een mosterdzaadje, dan zullen jullie tegen die berg zeggen: “Verplaats je van hier naar daar!†en dan zal hij zich verplaatsen. Niets zal voor jullie onmogelijk zijn.’ Dit zie je ook nooit. Is mijn geloof zwakker dan gebedsgenezers?
  5. Ik zit zelf in een Gereformeerd vrijgemaakte kerk. Zelf zie ik mij later nog wel de overstap maken naar de baptisten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid