Spring naar bijdragen

Jamilla

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op maandag 03 december 2007 16:56:16 schreef Thijs het volgende: Ik ben niet in staat om te werken in een reguliere, betaalde baan. Ik ben dus een untermensch volgens Jamilla. Nee dat zeg ik niet, ik heb respect voor ieder, maar in sommige culturen is het zo, dat een man de kostwinner hoort te zijn en andersom is het vaak niet te accepteren..
  2. Hi There, Wat is een man nog waard als hij de hele dag thuis zit te niksen, en de vrouw de kostwinner is? Het is nu heel vanzelfsprekend geworden dat een vrouw ook werkt. Maar als de man dan werkloos is? Wat is zijn waarde thuis dan nog? Koken, Schoonmaken etc. zou zwaar kunnen vallen (psychologisch dan) Enige ervaringen hierin? ..
  3. Vreemd inderdaad, dat zo'n issue zich alleen bij bepaalde groeperingen afspeelt..
  4. - Wat vinden jullie van het hebben van een dubbele nationaliteit? - Wie van jullie heeft er uiteraard een dubbele nationaliteit? Hier heb je een paar op de serie West Side, waar dit onderwerp de laatste tijd een belangrijk rol in speelt.
  5. En een Moslim met een Protestantse? Hoe denken jullie daarover?
  6. Quote: Op woensdag 07 november 2007 15:19:13 schreef Raido het volgende: Ok, gemeenschap is bij ons namelijk 'seksuele gemeenschap' Ja de Topictitel liet het niet toe om een lange titel te plaatsen, Deze moest zijn "Een relatie met iemand buiten de eigen gemeenschap" ik heb het dus niet over de seksuele gemeenschap.
  7. "Gemeenschap" = Geloof, Ras, Politieke Standpunt Het zou van alles kunnen zijn..
  8. Hoi Hoi mensen, Effe voorstellen: Ik ben jamilla uit de serie West Side van AT5.. Ik ben hier terecht gekomen, om jullie meningen te horen over bepaalde zaken in de serie.. Hier volgt dan mijn eerste topic: Wat vinden jullie van een relatie met iemand buiten je eigen gemeenschap? Kan dit later voor problemen zorgen? Ik wacht jullie reactie's af.. groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid