Spring naar bijdragen

Leichim

Members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Leichim

  1. Wat een aparte dromen allemaal puh2.gif!

    Ik had ook wel een aparte droom vannacht. Ik droomde dat ik een irritante medestudent tegen schopte, en toen moest ik met mijn begeleider en de begeleider van die medestudent (die eigenlijk in het echt onder andere mijn begeleider was, en die ik niet zo mag) gaan praten. In het gesprek kwam naar voren waarom ik het deed en toen zei ik dat hij irritant was en dat ik maar zacht schopte....Apart puh2.gif!

  2. Quote:

    [...]

    Ik ook eigenlijk
    widegrin.gif
    Maar toch wel een hele grote kaart gekregen. Voor het gemak had de postbode hem maar even opgevouwen en door de brievenbus gestampt
    nosmile.gif

    Grotere brievenbus nemen, je wilt niet weten hoe irritant kleine brievenbussen zijn voor postbodes. Of je brievenbus was wel goed, dan was de postbode gewoon slordig. Ik moest vandaag post bezorgen en het was best grappig om sommige kaartjes te zien, maar ik had eigenlijk meer kaarten om te bezorgen verwacht.

  3. Quote:

    Ratatouille... een smaakvolle film over een culinaire rat..

    Wat wordt de volgende van Disney??


    Samengevoegd:

    Oja en: I now pronounce you Chuck and Larry.. 2 brandweermannen spelen noodgedwongen homostel.. Als brandweer een vent van 300 kg uit huis halen.. haha ik lag onder de stoel.

    Ratatouille, die is echt goed ja! Dat is van de films die ik in de bios heb gezin de meest recentste beste..

    Trouwens, pixar komt wel met een nieuwe, wall-e. Die schijnt ook wel aardig te zijn!

    Hancock moet ik nog gaan zien, lijkt me erg leuk.

    Verder lijkt me 'The Dark Knight' ook heel goed, donderdag in premérie.

  4. Oooh wat leuk, is dat je werk bij het archeon romeintje spelen?

    Ik wil nog wel wat argumenten toevoegen hoor (A):

    - De romeinen hielden van arena's, net zoals veel nederlands wel van stadions en een potje voetbal houden.. Alleen speelden de romeinen wel een ander spelletje puh2.gif

    - De romeinen zijn de uitvinders van de flat. Toen net zoals nu voor de minder bedeelden...

    - De romeinen zorgden ervoor dat gymnasium leerlingen nu nog steeds zwetend zinloze teksten vertalen.

  5. Haha, dit is een geweldig topic.

    Ik was een keer in de verkeerde bus gestapt en toen viel die bus onderweg ook nog eens een paar keer uit..& weer aan.. & weer uit. zeg maar dat hij het opeens niet meer doet. Kwam ik dus extra laat thuis, maar alles was dicht, probeerde ik in te breken terwijl me ouders gewoon thuis waren xD

  6. Quote:

    [...]Ik wil niet sarcastisch zijn, maar er zijn een aantal dingen die ik mij afvraag.

    Hoe weet jij dat iedereen vol geloof meebid? Ik zeg niet dat het niet zo is, je hoort er van uit te kunnen gaan dat het wel zo is, maar is het zo? Daarnaast is gevoel erg beïnvloedbaar. Als jij denkt: ik ben chagrijnig, ben je sneller chagrijnig. Als jij denkt: ik ben vrolijk, ben je sneller vrolijk. En, alhoewel deze twee voorbeelden om gemoedstoestanden gaan, denk ik dat dit ook wel enigzins van toepassing is op het geloof. Als jij verbondenheid wílt voelen, voel je dat ook.

    Het is volgens mij inderdaad niet goed om alles op de soms nogal instabiele gemoedstoestand te baseren. Maar goed, ik vind dat het niet altijd zo is als je persé verbondenheid wílt voelen dat het er dan ook is. Soms is iets waar naar je verlangt er toch (nog) niet.

    Samen bidden verdiept volgens mij ook de band van samen christen zijn. Maar dat kan natuurlijk ook met goede gesprekken, maar dat het mogelijk is om samen met de Vader te praten is toch geweldig?

    Ik denk ook dat als je samen bid je meer gestimuleerd wordt in je gebed, je moet je punten duidelijk voor je hebben, en je kan anderen ook bemoedigen in gebed.

    Het is een lastig punt. Eigenlijk kan ik geen nee of ja op het topic zeggen. Er zijn namelijk ook genoeg argumenten om alleen te bidden zoals 'trek je terug in je binnenkamer...', en het feit dat Jezus zich meerdere malen terug trok om te bidden.

  7. Nou, het gaat anders vaak fout bij die voetbalsupporters, en die liefde druipt er ook niet echt vanaf. |Of moeten pedofielen harder gestraft worden puh2.gif?

    Geweld is onoverkomelijk, sowieso. Wat dat betreft is er een overheid nodig die alles controleert, soms met geweld alleen zonodig. Anders krijg je chaos (voorbeeld: New Orleans na katrina met te weinig politie).Aan de andere kant gaan me'ers ook wel eens te 'veel los' op burgers.

    In een persoonlijke situatie lijkt me het inderdaad het best om het te voorkomen in welk geval of ook, en anders loop/ren je maar weg.

  8. Quote:

    Gabber muziek
    widegrin.gif

    Oldscool hakken puh2.gif. alleen jammer dat het van voor me tijd is. Maar een paar vrienden vinden het nog steeds geweldig, die goeie ouwe tijd blabla.

    Goed, het jeugdsentiment:

    * militairtje spelen in het park

    * de hele dag met oud en nieuw klieren met vuurwerk

    * klein zijn.

    * in de mooie zandbak in de tuin spelen, kuilen graven in de tuin en in de steeg en bomen klimmen puh2.gif. Eigenlijk was buitenspelen zoiezo al geweldig.

    * kan zo nog wel doorgaan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid