Spring naar bijdragen

Eila

Members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Eila

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek, godsdienst, lezen, vriendje
  • Beroep
    student
  1. Eila

    Stakende scholieren

    In de andere vestiging van mijn school waren er wel leerlingen die aan het staken gingen (15 leerlingen ofzo ) En toen was de conrector er dus heen gegaan om ze in de gaten te houden en ze wilde dus niet meer naar binnen. Dus toen kreeg er een het koud en die wilde naar binnen dus meneer de conrector "nee buiten blijven, jij bent aan het staken" en een ander had een fietspomp nodig ofzo "nee je bent aan het staken, dat heb je nergens voor nodig" Om er maar eens een grappig verhaaltje in te gooien Daarna mochten ze wel weer naar binnen hoor. Een uurtje extra ook nog volgens mij...
  2. Eila

    Stakende scholieren

    Bij ons waren het niet eens leerlingen van onze school of van een school dichtbij maar echt gasten die misbruik maken van de onrust op scholen en alleen komen om te rellen en te slopen. echt stom!
  3. Eila

    Stakende scholieren

    Vandaag was erg op de school waar ik lesgeef. Er waren relschoppers buiten die bij een andere school in de buurt stenen door de ramen gooiden en auto's bekladden en beschadigden enzo. Politie had winkelcentrum afgezet enzo. Dus toen ik les aan het geven was werd er omgeroepen dat in de grote pauze (12:30) iedereen binnen moest blijven en het hek werd dicht gedaan. Dus mn klas was natuurlijk 12:30 uit en die wilden ook naar huis. Die mochten toen 10 minuten eerder weg. Daar gaat je lestijd. 2 lessen later was alles weer een beetje rustig, komt er ineens een ei door het raam naar binnen! dus
  4. Mijn ouders zijn ook neef en nicht. Ik ben er ook van overtuigd dat dit geen probleem is, al zijn er altijd wel mensen die aan het idee moeten wennen. Als het wel fout zou blijken te zijn omdat er in de Bijbel iets anders zou staan, dan zou er een probleem zijn trouwens mijn broer, broertje en ik hebben geen aandoeningen of wat dan ook omdat mijn ouders neef en nicht zijn. Maar als ik nu met een volle neef zou trouwen uit dezelfde hoek dan zou er weer meer kans zijn.
  5. Eila

    belijdenisgeschriften

    Ondertussen heb ik al lang mijn paper ingeleverd in ieder geval bedankt
  6. He! Deze test heb ik ook moeten doen met SLB afgelopen week. en ik doe opleiding tot lerares Godsdienst op de CHE en jij?
  7. Eila

    belijdenisgeschriften

    In wat voor dingen staat het dan lijnrecht tegenover elkaar? Oftewel kun je een voorbeeld geven
  8. Eila

    belijdenisgeschriften

    geloofsbelijdenis van Nicea geloofsbelijdenis van Athanasius Apostolische geloofsbelijdenis Heidelbergse catechismus Dordste leerregels Nederlandse geloofsbelijdenis dit zijn zeg maar de bekendste geloofsbelijdenissen. link hier kun je ze aanklikken en lezen.
  9. Eila

    belijdenisgeschriften

    haha Helaas moet je dan hetzelfde zeggen van de Bijbel Die stapel wordt bij ons ook steeds groter
  10. Eila

    belijdenisgeschriften

    Ik moet een paper schrijven voor geloofsleer. nu heb ik als onderwerp "het nut en de gevaren van belijdenisgeschriften" nu ben ik zelf gereformeerd dus ik weet alleen het nut zeg maar bij de gevaren kom ik maar tot 1 en dat is dat je het boven de Bijbel kan gaan zetten. Weet iemand nog meer gevaren van belijdenisgeschriften? Of welk nut belijdenisgeschriften hebben. Of je kan gewoon je mening geven over belijdenisgeschriften.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid