Spring naar bijdragen

Liedewij

Members
  • Aantal bijdragen

    312
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Liedewij

  1. Ik was in New York en was daar ook even in Brooklyn geweest, daar wonen heeeeel veeeeel orthodoxe Joden, ik vroeg mij af wat hun kledij betekende, de pijpenkrul, het keppeltjes (hoe zit die vast), de hoed, de lange zwarte jas, voor de vrouw klopt het dat ze pruiken draagt? waarom?

  2. Quote:

    [...]

    Ondanks dat ik niet weet waar Verdonk nou precies voor staat ben ik het met haar eens dat we wel eens wat meer trots mogen zijn op onze natie. En staan voor het volkslied en respectvol met de vlag omgaan hoort daar bij ja.

    wat denk je daar mee te bereiken respectvoller met de vlag om te gaan en het volkslied kennen.... daar schiet je toch niks mee op, dit vind ik pa ' geneuzel' . Gewoon meer geld in het onderwijs! goede studenten daar kan je trots op zijn, mensen die uitblinken die een eigen individu zijn! niet op iemand die het volkslied kent.

  3. Als zij aan de macht komt ga ik emigren naar ver ver wegistan!

    Z'n grote mond hebben zeggen dat je trots bent op nederland, waarop dan? straks komen er nog amerikaanse tavarelen met je hand op de borst het volkslied zingen...... o o o wat zijn we trots om trots op nederland te zijn en nog niks bereikt te hebben.

    En om het allemaal nog gemakkelijker te maken mag de burger met beslissen... omdat ze toch eigenlijk te onzeker is om echte goede inhoudelijke standpunten te maken.

  4. Mijn Bijbel kennis gaat niet zo heel ver....

    maar klopt dit:

    De nieuwe Bijvel vertaling is de meest gangbare Bijbel.

    Staten verlating, is de oudste vertaling die nog gebruikt word door gereformeerde, die hebben er toch nog een extra boek met regels bij? zo ja welke?

    Het Boek en Het leven door wie gelezen?

    Willebrord vertaling door Rooms katholieken en Protestanten

    Nederlands Bijbel genootschap, algemeen toch?

    Kinder en jongeren Bijbel.

    Bestaat er een nederlandse versie van de Meisjes Bijbel?

  5. maar wel uitdagend knipoog_dicht.gif

    Hangt er vanaf voor welke Bijbels ik kies, wat ik wil is dat er een tekst bij elke Bijbel komt over wat de lezer kan verwachten, of het moeilijk geschreven is, welke groep mensen die Bijbel leest.ect.

    En natuurlijk komt er deskundig personeel die de klanten kan helpen.

  6. Ik moet voor een ontwerpvak een flagshipstore (winkel waar 1 product verkocht wordt, denk aan orange, nokia, levis) ontwerpen.

    Het leek mij uitdagend om er een Bijbel flagshipstore van te maken. Doelgroep: mensen die niet overtuigd geloven maar dit wel overwegen, thuis een oude stoffige Bijbel hebben liggen en een Bijbel willen hebben die úp to date is', mensen die meer willen weten over het geloof, gelovige en niet gelovige.

  7. Dit geldt dus ook voor rotterdam en amsterdam?

    dat is balen, niet meer op zondag naar de supermarkt enzo...

    shop meestal niet op zaterdag en zondag dat is mij veelste druk! maarja heb je wel eens wat nodig.

    Ik hoop echt dat de supermarkten wel open blijven!

  8. Quote:

    [...]

    Ik blijf me erover verbazen dat mensen nog steeds geloven dat dit werkt...

    Mijn zwager kreeg tot ongeveer zijn 5de borstvoeding,(vraag me ook niet waarom ze dat zo lang bleef doen) en mijn man is toch echt maar 2 jaar jonger dan hij. Of ze nou borstvoeding gaf of niet, ze werd gewoon zwanger.

    En tussen mij en mijn zusje zit maar 1,5 jaar, en ik kreeg dus nog borstvoeding toen mijn moeder zwanger werd van mijn zusje.

    Lijkt me nou niet echt een methode om op te vertrouwen. Dat vrouwen in de derde wereld minder kinderen krijgen lijkt me logisch. Wanneer je bijv veel honger lijdt blijft de menstruatie uit en ben je verminderd vruchtbaar. Kijk bijv maar eens naar anorexiapatiënten, die worden op den duur ook onvruchtbaar, een soort automatisch beschermingssysteem.

    dat laatste geld ook voor te dikke mensen.... bijde geen libido meer.

    wat betreft anticonceptie als ik niet zwanger wil worden dan gebruik ik voorbehoedsmiddelen en slik de pil (nu niet meer).

  9. Quote:

    Shocking. Op die leeftijd was ik daar nog niet mee bezig. Ik heb ook wel het idee dat kinderen, behalve het feit dat het lijkt dat ze lichamelijk ook eerder volwassen lijken,soms ook te vroeg als volwassenen worden gezien. Ik moet er niet aan denken dat m'n zoontje over zeven jaar me komt vertellen dat ik opa wordt..
    widegrin.gif

    of ze zijn verkracht en zo walgelijk! 10 jaar echt zo ongelovelijk jong!

    snap ook niet hoe een kind van 5 zwanger kan raken...

  10. 10-jarige zwangere wist van niks

    AMSTERDAM - UPDATE 12:00 Het 10-jarige meisje in België dat beviel van een kind, was zich niet bewust van haar zwangerschap. Ook haar ouders wisten tot het laatste moment niets.

    Het meisje uit Charleroi kon op een natuurlijke manier bevallen en de baby was kerngezond. De moeder was op dat moment tien jaar en elf maanden. De vader was een schoolkameraadje.

    ‘Die jongen was enkele jaren ouder. Dertien jaar denk ik. Een jong kereltje nog’, zegt gynaecoloog Robert Chef, die de baby op de wereld hielp zetten. ‘Ik heb elk jaar wel enkele moeders van veertien jaar. Daar schrik ik niet meer van. Maar dit is natuurlijk wel hoogst uitzonderlijk.’

    'Toen ik haar de eerste keer zag, was ze hoogzwanger. Dat nieuws kwam voor haar ouders als een totale verrassing', zegt de dokter tegen Het laatste Nieuws. Dat ze al zover was, was niet te zien, aldus de gynaecoloog. 'Als zulke jonge meisjes zwanger worden, ondergaan ze doorgaan grote lichemelijke veranderingen en groeien ze in enkele maanden uit tot jonge vrouwtjes, maar dat was bij haar niet het geval'.

    'Bij zulke jonge tienermoeders is meestal sprake van incest' , weet de dokter uit ervaring.

    De 'ouders' willen anoniem blijven, ook al omdat het babytje gewoon als een broertje of zusje in het gezin zal worden opgevoed. 'Ze maakt het goed. Het meisje is nu 12 en heeft haar lagere school voltooid', aldus de gynaecoloog tegen Het laatste Nieuws.

    Het lijkt er dus sterk op dat de jeugd almaar vroeger begint te experimenteren met seks. Steeds meer jonge meisjes nemen de pil. Vooral vanaf veertien jaar is het pilgebruik de jongste twee jaar sterk gestegen.

    Vorig jaar kregen zelfs 57 kinderen van tien jaar van hun arts in België een voorschrift voor de anticonceptiepil, zo blijkt uit cijfers van de ziekteverzekering.

    Wereldwijd was de jongste moeder ooit een merisje van 5 jaar en 7 maanden... Het ging op de Puruviaanse Lina Medina die een zoontje van 2,7 kilo baarde... In dergelijke gevallen gaat het om meisjes met hormonale storingen die ertoe leiden dat ze al zeer jong menstrueren

    bron: link

  11. Quote:

    Jaaa, dat ben ik met je eens ja. Met alleen lust kunnen veel mensen seks hebben. Mannen schijnen er zelfs beter in te zijn dan vrouwen. Maar het gedeelte: 'Met alleen liefde kan je geen seks hebben' begreep ik dus ook goed? Want dan begrijp ik stiekem weer niet zo goed wat je bedoeld
    bloos.gif

    (en inderdaad druk bezig met huiswerk. Als ik al die officiële begrippen nou maar zou vinden, dan was ik al een stuk verder
    muur.gif
    )

    daar bedoelde ik mee dat je geen sex hebt met je ouders ofzo... (om het heel kru te zeggen)

    Je kan nog zo veel liefde voor iemand voelen maar er moet ook een stukje lust bij zitten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid