Spring naar bijdragen

Asteraceae

Members
  • Aantal bijdragen

    6.175
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Asteraceae

  1. Een persoonlijke relatie met God is inderdaad ook erg belangrijk, dat is in vrijwel alle religies essentieel. O.k. niet alle religies kennen Jezus, maar ze kennen wel andere leraren die de weg tot God onderwezen.

    En is die weg gelegen in absolute gehoorzaamheid, in het volgen van het eigen geweten, vergaren van schatten op deze aarde, in het loslaten van alles of waar precies in?

  2. Dat dacht ik dus ook, ik denk dat boeddhisten toch wel het minste religieuze geweld op hun naam hebben staan van allemaal,

    _O-

    Enfin, voorzover ik er een mening over heb zijn andere godsdiensten fout, is het afgodendienst en niet tot eer van God. Of de oorsprong van die godsdienst nu ligt in een demonische openbaring aan een woestijnbarbaar of in het oprechte zoeken van iemand lijkt mij er verder weinig toe te doen.

  3. Maar bij mij is het iets wat achter de schermen van credible speelt en ik heb 2,5 jaar hoop gehouden dat dat zou verdwijnen. Soms moet je gewoon een conclusie trekken.

    En ik zal jullie ook missen smile.gif.

  4. Ik heb op credible best wel dingen geleerd de afgelopen jaren, ik heb er fijne mensen ontmoet waar ik dankbaar voor ben, een enkele keer in de clinch gelegen, soms daar spijt van gehad.

    Maar ik ben tot de jammere conclusie gekomen dat sommige mensen dingen lezen, die er niet staan, er zelfs niet op lijken en dat dat gevolgen heeft. Daarom stop ik met credible. Ik kijk dit topic morgen nog een keer en dan verander ik mijn wachtwoord in iets wat ik niet kan onthouden.

    Het ga jullie goed.

  5. Quote:

    Geef het monarchale staatshoofd meer macht, gooi er een parlement onder om de macht van de koningin aan te vullen en zo nodig te beperken en laat het parlement aangevuld en beperkt worden door de koningin. Laat het koningshuis een waarborg zijn van stabiliteit en continuïteit tegenover een om de vier jaar wisselend kippenhok. Ik zou het verfrissend vinden als er iemand zorg draagt voor zijn/haar onderdanen in plaats van iemand die zijn gezag ontleent aan kiezers.

    4??? Dat is toch alleen maar de theorie? In de praktijk is het een stuk minder.

  6. Quote:

    [...]

    Och, het is niet de eerste keer dat je dat van me vindt.
    knipoog_dicht.gif

    In dit geval ben ik echter bewust kortaf en heeft het niet zoveel met frustraties te maken.

    Zoals je wellicht al begrepen hebt in dit topic is er een mailwisseling aan vooraf gegaan en daar hebben we het een en ander ook al toegelicht, dus het is niet zo dat we er niets over willen zeggen.

    Dat is een toelichting?

    Maar mijn vraag staat nog, waar ligt dan exact de grens?

    En ik snap ook nog steeds niet waarom mijn post uit dat meettopic weg moest.

  7. Ik dacht dat dat de reden voor een ban was. Ik wist niet zeker of het over het desbetreffende 'klooster' gaat en het kan een reden zijn die meespeelt. Wel dat van dat klooster werd bevestigd, maar waarom dat off topic is, ik weet het niet.

  8. Quote:

    Bovendien is het volgens mij heel belangrijk dat ouders zelf goed in hun vel zitten. Een kind heeft veel meer aan een gelukkige, werkende moeder, dan aan een diepongelukkige, thuisblijvende moeder.
    En aangezien veel vrouwen diepongelukkig worden als ze geen betaalde baan hebben, lijkt het me goed voor het kind als zij wél werken.

    Kan je dit onderbouwen?

  9. Admod note: Post gewijzigd reactie op verwijderde post gedeleted



    Verder was ik een hele brave tiener en nu brave twintiger en ik heb dus geen jeugdzondes, behalve dan dat ik zo arrogant was om te denken dat ik wiskunde kon studeren, maar dat zie ik niet als jeugdzonde.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid