Spring naar bijdragen

Djeeny

Members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Djeeny

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    jenny_van_den_berg@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    muziek van abba tot preisner en van bach tot u2, zingen, lezen, filosofie, godsdienst, cultuur enz.
  • Beroep
    student
  1. haha, daar heb ik geen last van, als er maar iets is waar ik naar toe moet. ik mag van mezelf maar 5 minuten blijven liggen en dan ga ik eruit. Maar toen ik nog op kamers zat vond ik het een stuk moeilijker!
  2. Djeeny

    Het grote zangtopic

    nou bij mierzoete ballades, sorry beetje middeleeuws, denk ik aan love songs. snappie
  3. Djeeny

    Het grote zangtopic

    over dit onderwerp?
  4. Djeeny

    Het grote zangtopic

    Natuurlijk is op les gaan eng. Als je iets fout doet ligt het niet aan je instrument, want dat ben je zelf! En dat is zeker de eerste paar keer erg eng. Maar zangles is gewoon erg leuk omdat je ook kanten van jezelf ontdekt die je eerst nog niet had gezien! En ook dat je muziek kunt zingen die je eerst niet zo leuk vond maar die uitstekend bij je blijkt te passen. Ik zit in Zwolle op de muziekschool (muzerie). Met een geweldige lerares die zowel popmuziek als klassiek zingt. Ze heeft daardoor een geweldige kijk op muziek en zit niet in een bepaald vakje!
  5. Djeeny

    Het grote zangtopic

    Ja, maar wat? Zit je ook op les ofzo? Een leraar of lerares kan je meer vertellen over je mogelijkheden! En je goede technieken leren.
  6. Djeeny

    Het grote zangtopic

    Nou, dan zal het zo zijn. Ik bedoel als jij niet echt mooi zingt dan zullen mensen dat niet gauw zeggen. Ik bedoel je stem is niet iets waar mensen zomaar een compliment over zullen maken! zetm op. Wat zing je trouwens?
  7. Djeeny

    Het grote zangtopic

    Hoi Thijs, Moet je doen! Samengevoegde post 08-10-2006 20:12:34: Ik ben zelf namelijk ook nog van plan om een zangopleiding te gaan volgen. Als het lukt: conservatorium, zang klassiek. Ik zing al goed vanaf dat ik klein was. Mocht op school met kerst zingen. Ik zat op een kinderkoor, op middelbare school op schoolkoor. Op de pabo ook. En nu zit ik ook op een vocaal ensemble wat vooral klassieke kerkmuziek zingt. En af en toe in de kerk op avonden zingen we met een koortje uit de gemeente. Zingen is gewoon ontzettend leuk!
  8. Hoi, Leuk topic. Ik speel gitaar, al zo'n 10 jaar. Hebn jaar viool gespeeld. Zing graag, heb zangles (klassiek) maar kvind het ook leuk om gewoon te zingen (opwekking met mijn gitaar) en ik speel blokfluit, en met 3 vinger keyboard, maar dat telt zeker niet! Je komt hier wel bijzondere instrumenten tegen. Leuk die foto van die marimba
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid